Bărbatul venit de la Milano care a refuzat autoizolarea, în fața căruia au stat drepți cinci polițiști, își închide pagina de facebook: „Nu vreau să fiu cum sunt Vulpița cu Viorel”

Bărbatul venit de la Milano care a refuzat autoizolarea se numește Cătălin Geolgău.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Bărbatul venit de la Milano care a refuzat autoizolarea e în țară de aproape două săptămâni. Observatorulph.ro a relatat că, deşi s-a întors din Italia pe 10 martie, în plină pandemie de coronavirus, prahoveanul Geolgău nu a respectat niciuna dintre obligaţiile impuse încă de la sosirea sa în România. Supărat pe ce a relatat ziarul, Geolgău s-a dus direct la sediul redacției, pentru a le cere socoteală jurnaliștilor, pe care i-a amenințat. Aceștia au chemat Poliția și au făcut o poză de la fereastră cu parcarea clădirii. Acolo, Geolgău se afla la aproape trei metri de cinci polițiști, toți cu măști de protecție, stând drepți în fața lui Geolgău. (vezi pe unde s-a ascuns Nicolae Guță de coronavirus)

Citeste si: Coronavirus: s-au gasit noi simptome! Care sunt primele semne ale bolii: apar inaintea tusei si a febrei

Citeste si: Monica Pop e în război în plină pandemie de coronavirus: „Ați văzut cum sunt medicii? Ne-ați blamat pe nedrept, ne-ați scuipat! "Ciubucarii" și "șpăgarii" sunt la datorie”

Citeste si: Ce face Bianca Drăgușanu pe timp de pandemie?! Este de necrezut! „Inconștiență totală...”

În prezent, Geolgău se află în izolare la el acasă, unde face live-uri de pe canapeaua din sufragerie. „De ce trebuia sa mai raman in Italia? Daca mi-au inchis activitățile. ......eram obligat să stau ... va intreb pe voi?”, a încercat Geolgău să explice de ce a revenit în țară. Apoi, el a postat un alt mesaj în care îl critică pe președintele Klaus Iohannis: “Carantina...Toti presedintii statelor UE stopeaza ratele la banca, platesc 80% din salarii stand acasa, ofera bani populatiei si al nostru ne ureaza multa sanatate”. Geolgău s-a speriat de notorietatea apărută din senin. Ultimul său mesaj, adresat amicilor și admiratorilor care îi comentează postările, este: “Mâine facebook închis k nu vreau să fiu subiectul vostru...cum e Vulpița cu Viorel”.

fara descriere

Bărbatul venit de la Milano care a refuzat autoizolarea

Despre Geolgău au relatat și cei de la riseproject.ro, care au remarcat că izolarea la domiciliu sau carantina nu îl preocupă pe Geolgău. Mai mult, individul transmite live modul în care ignoră orice recomandare sau obligaţie la care trebuie să se supună toţi românii. 

Bărbatul nu a respectat autoizolarea, lumea văzându-l prin Ploieşti şi prin alte sate din jur, apoi a făcut scandal într-o redacţie locală, iar în final, după intervenţia timorată a poliţiei şi a DSP-ului, a ajuns la spital pentru un sumar control. De aici, individul a fost dus cu ambulanţa acasă, unde trebuia să stea în autoizolare. „Ceea ce nu s-a intamplat. După alte piruete prin Ploieşti, Geolgău s-a adunat cu alţi bombardieri din regiune şi a ucis virusul, la caterincă, cu nişte whiskey. Contul lui de Facebook este, practic, un manifest de libertate”, spun jurnaliştii dela Rise Project. Într-un final, Cătălin Geolgău a intrat în atenţia Parchetului, procurorii deschizîndu-i un dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate