Barca lui Jean Constantin, recondiționată de un artist! ”Nu o să o vând niciodată!” FOTO

Celebra barcă a lui Jean Constantin, botezată ”Caliopi”, a fost recondiționată de cunoscutul artist constănțean Ionuț Galani.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Celebra barcă a lui Jean Constantin, botezată ”Caliopi”, după numele mamei lui, a fost recondiționată de cunoscutul artist constănțean Ionuț Galani. Plecat dintre noi acum un deceniu, marele actor i-a lăsat barca prin testament solistului Ionuț Galani, un prieten foarte apropiat, care ține enorm la ea, dovadă și faptul că a recondiționat-o. 

Citeste si: George Burcea, o nouă lovitură cumplită pentru Andreea Bălan! Este ireal ce i-a făcut mamei copiilor lui

Citeste si: Doliu uriaș în România! A murit marele regizor Mircea Moldovan. Mesaj cutremurător pe pagina lui de Facebook

 “Barca are o valoare sentimentală pentru mine. Îmi aduce aminte de multe şi nu va pleca din familie niciodată. Poate să vină oricine cu orice sumă ca să-mi propună să i-o vând, răspunsul meu va fi tot timpul nu. Îi va rămâne fiului meu şi el o va da mai departe împreună cu poveştile frumoase trăite alături de actor”, a mărturisit Ionuţ Galani pentru replicaonline.ro. 

Jean Constantin a murit pe 26 mai 2010, la vârsta de 82 de ani, lăsând în urmă o carieră extraordinară, cu nenumărate roluri de excepție în comedia românească. Marele actor este înmormântat în Cmitirul Central din Constanța. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate