Sport

Baschetbalistul american injunghiat la Braila nu are bani sa se intoarca in SUA! Agentul vrea sa stranga 20.000 dolari, insa nimeni nu a donat pana acum

Joseph McClain, unul dintre baschetbalistii americani injunghiati saptamana trecuta la Braila, are nevoie de bani sa se intoarca in Statele Unite.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Agentul baschetbalistului american injunghiat saptamana trecuta intr-un club din Braila sustine ca familia acestuia nu dispune de banii necesari pentru a veni in Romania sa-l viziteze la spital. De asemenea, sportivul are nevoie de ajutor si pentru a se intoarce in Statele Unite, acolo unde sa aiba parte de recuperare.

Clive Willaimson, agent FIBA, a deschis in acest sens un cont de donatii online, insa pana ieri, nimeni nu pusese vreun ban acolo. Managerul lui McClain si-a propus sa stranga 20.000 dolari.

„Joseph McClain, 25 ani, care a fost recent transferat la clubul de baschet ACS Cuza Braila, in Romania, a fost atacat sambata, 15.09.2018, in oras, aparent fara nici un motiv. McClain a fost injunghiat in piept si stomac dar este intr-o stare stabila, la terapie intensiva"

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!