Bat clopote de nuntă în showbiz! Brigitte și Florin Pastramă au depus actele pentru căsătorie!

Brigitte și Florin Pastramă au depus actele pentru căsătorie, scrie presa tabloidă. Anterior, Brigitte vorbea despre nuntă și despre faptul că vrea să îi facă un copil lui Pastramă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Brigitte și Florin Pastramă au mers luni, în jurul orei 11.00, la Primăria Voluntari și au programat data în care va avea loc cununia civilă, informează Click.

Potrivit sursei citate, cuplul Brigitte-Pastramă a primit acolo toate lămuririle necesare, cei doi au lăsat actele, iar în cel mai scurt timp vor primi confirmarea legată de ziua şi ora la care vor deveni, oficial, soţii Pastramă.

Brigitte vrea să rămână însărcinată cu Florin Pastramă

Fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit că dorește să rămână însărcinată cu Florin Pastramă. La rândul său, Florin visează să devină tătic.

“De ziua lui, Florin m-a cerut de nevastă și nu a fost o glumă. Eu doresc să-i împlinesc visul pe care-l are de 40 de ani și vreau să fiu mama copilului lui. Își dorește foarte mult un copil. Eu sunt o mamă singură a doi copii. Cred că Dumnezeu mi-a dat o ultimă șansă și nu vreau să o ratez și prioritatea noastră este să devenim o familie și să avem un copil. Pentru că foarte multă lume se uită la noi, suntem într-un fel un model, pozitiv sau negativ, nu știu, vrem să facem lucrurile cum trebuie și trebuie să facem o cununie religioasă în fața lui Dumnezeu, pentru că suntem doi oameni foarte credincioși și fără Dumnezeu nu se poate face nimic. Apoi vom face copilul”, a precizat Brigitte.

Citeste si: Câți bani a primit Brigitte pentru a participa la Ferma! Suma este uriașă

Citeste si: Florin Pastramă şi-a acoperit strungăreaţa cu 15.000 de euro! Iubitul lui Brigitte Sfăt şi-a făcut dantura înainte de a o cuceri pe brunetă

Citeste si: Brigitte Sfăt, despre relația cu Florin Pastramă: ”M-a cerut de nevastă! Apoi vom face copilul”

Citeste si: Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă şi-au ales naşii de cununie! Atentie, sunt celebri! FOTO

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate