Bat clopotele de nuntă! Tatăl lui Andrei de la Survivor România, reacție incredibilă la adresa Karinei! ”I-am pregătit dormitorul!”

Relația dintre Andrei de la Survivor România și Karina este văzută cu co=ochi foarte buni de familia războinicului, care deja se pregătește de nuntă

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Legătura dintre Andrei Ciobanu și Karina a fost privită cu ochi buni de familia războinicului încă de la început, drept dovadă, la prima proba de comunicare câștigată de războinici, în scrisoarea pe care concurentul a primit-o la proba de comunicare, tatăl său i-a trimis câteva rânduri sugestive.

”Băiatul meu, să ai grijă de tine, să te întorci acasă sănătos. Îmi este dor de tine, dar îți respect decizia de a te duce la Survivor, pentru a-ți testa limitele, chiar dacă ești departe de mine, de sora ta, și sper ca această competiție să fie una perfectă pentru tine. Până acum, ai făcut cinste numelui tău. Și...P.S. Ne place Karina”, a menționat părintele tânărului în mesajul trimis în Republica Dominicană.

Familia lui Andrei a fost aproape de cei doi îndrăgostit pe toată perioada Survivor România

De atunci, la fiecare apariție a celor doi, familia lui Andrei a fost extrem de pozitivă și a vorbit numai în termeni laudativi la adresa războinicei. Mai mult decât atât, în ciuda faptului că, inițial, mătușa Karinei nu era de acord cu această poveste de dragoste, sora lui Andrei a militat mereu pentru ca iubirea să învingă în cuplu prejudecățile și situațiile înțelese greșit. ”Eu cred că nu trebuie să intervină nimemi în relația lor, ei știu cel mai bine ce trăiesc. Să îi lăsăm să fie fericiți”, a comentat Laura, sora lui Andrei, la Fanarena.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Scandal de proportii in tabara faimosilor: ''Daca ma mai faci cotet o data, chiar de tund CHEALA'' De la ce a pornit totul!

Citeste si: TULBURĂTOR! Ghiță de la Survivor România, abandonat în copilărie! ”Am fost la casa de copii”! Declarațiile care au șocat în Republica Dominicană

Citeste si: Iubita lui Iancu Sterp aruncă bomba la Survivor România! ”Emy îl place mai mult decât este cazul. E evident”

Tatăl lui Andrei de la Survivor România a avut o reacție incredibilă la adresa Karinei! ”Este o fată deosebită, specială!”

Ca totul să fie perfect, recent, tatăl lui Andrei de la Survivor România a avut o reacție incredibilă la adresa Karinei! ”Este o fată deosebită, specială, pe care am îndrăgit-o imediat. De altfel, tata, atunci când a auzit că iubita lui Andrei vrea să vină în Bacău a exclanat. ”I-am pregătit dormitorul”, o dovadă clară cât de mult o apreciază și abia așteaptă să o cunoască personal”, a dezvăluit Laura pentru WOWbiz.ro, la emisiunea ”Ștafeta mixtă”.

Galerie foto 
Citește și:

Prima declarație a lui Iancu despre Emy! ”Este o fată foarte tare, foarte ca lumea și nebunatică în același timp”

Ghiță a băgat fitile în triunghiul amoros al momentului?! ”Elena se dă pe lângă Iancu. Seamană cu un fost de al ei”!

S-a lansat noua Dacia electrică! Cât costă și cum arată noul model. Are dotări uimitoare

Triunghi amoros la Survivor România! Jungla a luat foc! Ce s-a întâmplat între Elena, Iancu și Emy: ”Le place hârjoneala”

Iancu Sterp și Emy Alupei, apropieri periculoase la Survivor România! Imaginile care o vor șoca pe iubita războinicului la Londra

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies