Bătaie cu arme albe în trafic. Interlopii din Craiova au devastat tot

Scene extrem de violente s-au derulat în Craiova, unde două clanuri s-au bătut în trafic cu bâte și cuțite.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Bătaie cu arme albe în trafic. Interlopii din Craiova au devastat tot
Bătaie cu arme albe în trafic. Interlopii din Craiova au devastat tot


In articol:

Imaginile traumatizante din Craiova au fost filmate de mai mulți martori, iau una dintre înregistrări a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a Sindicatului Europol.

Potrivit primelor informații, mai multe persoane din Craiova au ajuns la spital în urma acestui episod teribil. Vă avertizăm, sunt imagini cu puternic impact emoţional!

Clanurile din Craiova, bătaie în trafic

Scene extrem de violente s-au derulat în Craiova, unde două clanuri s-au bătut în trafic cu bâte și cuțite. Imaginile traumatizante au fost filmate de mai mulți martori, iau una dintre înregistrări a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a Sindicatului Europol. Potrivit primelor informații, mai multe persoane au ajuns la spital în urma acestui episod teribil. Vă avertizăm, sunt imagini cu puternic impact emoţional!

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Reprezentanții Sindicatului Europol au scris următorul mesaj atunci când au urcat filmarea de mai jos pe contul oficial de Facebook: “România anului 2020! Clanuri cu mașini de sute de mii de euro, cu potență financiară și fără frică de lege.Asta în timp ce polițiștii sunt nevoiți să se descurce cu loganuri de 0.9 cmc care ard la prima scânteie, cu pistoale Carpați din 1972 și cu «pulanul» din dotare.

Bătaie cu arme albe în trafic. Interlopii din Craiova au devastat tot
Bătaie cu arme albe în trafic. Interlopii din Craiova au devastat tot

Așteptăm deontologii să critice primii polițiști ajunși la fața locului pentru ca au «umilit» agresorii punându-i în genunchi. Imaginile au fost surprinse cu puțin timp în urmă în Craiova. P.S.: Membri acelorași clanuri au fost implicate într-o altercație similară în urmă cu aproximativ 1 săptămână. Magistrații au dispus ca măsură preventivă «controlul judiciar» și nu «arestul preventiv»”.

Spre finalul înregistrării se aude vocea unui tânăr care spune cine se numără printre scandalagii.

Ce spune Europol despre imaginile din Craiova 

“Imaginile sunt recent filmate. E vorba despre o răfuială între două clanuri care s-au confruntat pe străzile din Craiova. Sunt aproximativ 20 de pesoane implicate. Polițiștii au reușit reținearea a mai multor persoane care au participat. Se efectuează cercetări”, a declarat Cosmin Andreica, lider sindicat Europol, relatează antena3.ro.

Conform unor surse, scandalagii au avut discuții într-o altă zonă a Craiovei. Unul dintre grupuri au tăbărât cu cuțite, bâte și i-au lovit. Mai multe persoane sunt acum la Spitalul din Craiova. Se pare că ar fi fost vorba de un scandal mai vechi, iar protagoniștii se ceartă de la bani pierduți la poker.

Galerie foto 
Citește și:

Un tânăr de 16 ani a fost împușcat într-un parc din Sălăjan! Se afla la plimbare cu sora lui, în vârstă de 7 ani!

Cine este interlopul care l-a călcat în picioare pe Anaser Duduianu? Gruparea craioveană, mai puternică și mai bogată decât a Duduienilor! FBI și CIA nu s-au putut atinge de ei....

Majorat cu scene incredibile: un stripper a fost cel care a primit cadoul cel mare. Până și Livian a vorbit despre eveniment!

Ce a apărut pe contul ”interlopului Câine”, după ce Nicușor Dan a ieșit Primar al Capitalei?

Sfatul zilei, marți, 29 septembrie 2020. Vești bune pentru nativii din zodia Leu! Noi surprize la locul de muncă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies