Bătrână de 78 de ani, urcată în mașina de poliție! Motivul pentru care polițistul a intervenit, deși femeia avea declarație pe propria răspundere

O femeie în vârstă de 78 de ani a fost legitimată de un polițist în timp ce se îndrepta grăbită spre farmacie. Omul legii a urcat-o în mașină de poliție și a condus-o acasă.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

fara descriere


In articol:

Femeia din oraşul Năsăud, judeţul Bistriţa-Năsăud, se îndrepta spre farmacie în momentul în care a fost legitimată de către un polițist. Femeia avea declarație pe propria răspundere și se grăbea să ajungă înapoi acasă în timpul regulamentar.

Citeste si: Cu ce-și hrănește copilul Ioana Tufaru, după ce soțul ei a fost trimis în somaj tehnic: "Suntem la limită cu banii. De Paște am cumpărat doar..."

Citeste si: Vești bune din Italia! Premierul italian Giuseppe Conte, anunț neașteptat: "O relaxare a restricţiilor legate de coronavirus ar putea începe pe 4 mai"

Citeste si: Nelu Tătaru: Noi vom trăi cu acest virus şi în următorii doi ani

Pentru a o ajuta, polițistul a condus-o pe femeie acasă cu mașina de poliție, în siguranță.

fara descriere

Bătrână de 78 de ani, urcată în mașina de poliție

"Și pentru că vreau să vorbim mai mult de normalitate și de solidaritate, azi, bătrânica din imagine (78 de ani), din orasul Năsăud, a fost găsită în zona unei farmacii de către un polițist. Colegul meu a discutat cu ea și așa a aflat că femeia era îngrijorată că nu va ajunge acasă în intervalul orar permis pentru vârstnici.

Așa că, polițistul, a urcat-o pe bătrână în mașina de poliție și a condus-o până acasă, aproximativ 3 km., în siguranță. Fotografiile mi-au fost trimise de un cetățean, care a asistat fără să vrea la cele întâmplate. P.S. Nu a fost sancționată! Femeia avea la ea declarația pe propria răspundere. 😊👮‍♂️", este mesajul postat pe pagina Polițiștii au umor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate