Bătrânul şi marea...deznădejde! Nea Vasile, fost sportiv de performanţă, trăieşte pe stradă cu căţelul lui! Transformarea spectaculoasă de care a avut parte după ani de zile

Seria poveştilor emoţionante continuă în această seară la WOWbiz. După ce tanti Florica a fost ajutată, acum în cadrul emisiunii de la Kanal D a fost prezentată viaţa lui Nea Vasile, un fost sportiv de performanţă, care trăieşte pe stradă cu căţelul lui.

Autor: T.S.
 
 
”Da, el e Gogu. Mai am un Gogu mai mic. Are carnet de sănătate. Aici e mai mic, acum a crescut. Din cauza acestui căţel, eu sufer enorm. De doi ani de zile. Eu sunt primit oriunde, masă caldă, spălat, orice, dar nu-mi ia căţelul. Pe mine mă primesc oriunde, dar fără căţel. L-am primit când era mic.
Îl ţineam în buzunar, iar în altul aveam sticla cu lapte. A crescut, nu mai are loc. Îi apără stăpânul. Uite, încearcă. Pune mâna pe geantă şi o să vezi. Îl ţin eu, stai liniştit. Nu poate să fure nimeni nimic.”
, a povestit bătrânul emoţionat. 
În cadrul emisiunii WOWbiz, el a mărturisit cât de grea e viaţa lui pe stradă. Totuşi, el a spus că nu cerşeşte, ci este ajutat pur şi simplu de oamenii care îl cunosc. 
 

”Este nevoie de toate. Am nevoie de o cămăruţă, să am apă să mă spăl, să nu te bată vântul.”
, a mai mărturisit el.
 
”Bunică-mea a fost profesoară 40 de ani. În trei luni am îngropat bunică, părinţi, sora. Am luat bani de la cămătari şi aşa am ajuns pe străzi. Mi-au luat casa. Haideţi să vă duc să vedeţi unde stau eu acum. Fost boxer de performanţă. Am antrenat numeroase persoane, am adus mii de oameni pe stadioane.”
, a povestit nea Vasile, în timp ce arăta camera în care locuieşte el.  
 
Pe lângă faptul că Andreea Bănică şi Nicole Cherry s-au întrecut să-i vină în ajutor, nea Vasile a avut parte de o surpriză colosală. El a fost dus la un salon, unde a fost îngrijit. De asemenea, a primit haine noi, iar transformarea a  fost de-a dreptul spectaculoasă.
Evident, surprizele n-au lipsit nici pentru Gogu, patrupedul acestuia, care a fost dus la un salon, unde a fost răsfăţat de specialişti.
 
”Au acoperit oglinda şi am crezut că mă tund, că îmi dau cu ceva în păr, nu că mă vopsesc. Dar l-am văzut pe căţel când a trecut şi am zis că e cu adevărat transformat. 
 
”Hai să mă bată sfântul. Interesant. Cei din cartier nu or să mă mai cunoască. Parcă nu-mi vine să cred.”, a spus nea Vasile în timp ce se admira în oglindă. 
Vedeţi schimbarea totală, în videoclipul de mai sus!
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă cu jurnalista Miriam Soare! Mărturisiri sfâşietoare făcute în urmă cu puţin timp: ”Am esofagul zdrenţe...”

Codin Maticiuc, fan Exatlon Romania! "Recunosc, ma uit la Exatlon..." Ce-a putut sa spuna despre Alina de la Razboinicii

Cercetatorii in alerta! Ce au descoperit in apa imbuteliata?

Smiley și Gina și-au botezat fiica în urmă cu două zile

SE DAU 1.000 de euro pe lună! Nu ai nevoie de facultate

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Ce au descoperit în creierul morților de Covid?! E halucinant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies