Bătrânul şi marea...deznădejde! Nea Vasile, fost sportiv de performanţă, trăieşte pe stradă cu căţelul lui! Transformarea spectaculoasă de care a avut parte după ani de zile

Seria poveştilor emoţionante continuă în această seară la WOWbiz. După ce tanti Florica a fost ajutată, acum în cadrul emisiunii de la Kanal D a fost prezentată viaţa lui Nea Vasile, un fost sportiv de performanţă, care trăieşte pe stradă cu căţelul lui.

Autor: T.S.
 
 
”Da, el e Gogu. Mai am un Gogu mai mic. Are carnet de sănătate. Aici e mai mic, acum a crescut. Din cauza acestui căţel, eu sufer enorm. De doi ani de zile. Eu sunt primit oriunde, masă caldă, spălat, orice, dar nu-mi ia căţelul. Pe mine mă primesc oriunde, dar fără căţel. L-am primit când era mic.
Îl ţineam în buzunar, iar în altul aveam sticla cu lapte. A crescut, nu mai are loc. Îi apără stăpânul. Uite, încearcă. Pune mâna pe geantă şi o să vezi. Îl ţin eu, stai liniştit. Nu poate să fure nimeni nimic.”
, a povestit bătrânul emoţionat. 
În cadrul emisiunii WOWbiz, el a mărturisit cât de grea e viaţa lui pe stradă. Totuşi, el a spus că nu cerşeşte, ci este ajutat pur şi simplu de oamenii care îl cunosc. 
 

”Este nevoie de toate. Am nevoie de o cămăruţă, să am apă să mă spăl, să nu te bată vântul.”
, a mai mărturisit el.
 
”Bunică-mea a fost profesoară 40 de ani. În trei luni am îngropat bunică, părinţi, sora. Am luat bani de la cămătari şi aşa am ajuns pe străzi. Mi-au luat casa. Haideţi să vă duc să vedeţi unde stau eu acum. Fost boxer de performanţă. Am antrenat numeroase persoane, am adus mii de oameni pe stadioane.”
, a povestit nea Vasile, în timp ce arăta camera în care locuieşte el.  
 
Pe lângă faptul că Andreea Bănică şi Nicole Cherry s-au întrecut să-i vină în ajutor, nea Vasile a avut parte de o surpriză colosală. El a fost dus la un salon, unde a fost îngrijit. De asemenea, a primit haine noi, iar transformarea a  fost de-a dreptul spectaculoasă.
Evident, surprizele n-au lipsit nici pentru Gogu, patrupedul acestuia, care a fost dus la un salon, unde a fost răsfăţat de specialişti.
 
”Au acoperit oglinda şi am crezut că mă tund, că îmi dau cu ceva în păr, nu că mă vopsesc. Dar l-am văzut pe căţel când a trecut şi am zis că e cu adevărat transformat. 
 
”Hai să mă bată sfântul. Interesant. Cei din cartier nu or să mă mai cunoască. Parcă nu-mi vine să cred.”, a spus nea Vasile în timp ce se admira în oglindă. 
Vedeţi schimbarea totală, în videoclipul de mai sus!
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă cu jurnalista Miriam Soare! Mărturisiri sfâşietoare făcute în urmă cu puţin timp: ”Am esofagul zdrenţe...”

Codin Maticiuc, fan Exatlon Romania! "Recunosc, ma uit la Exatlon..." Ce-a putut sa spuna despre Alina de la Razboinicii

Cel mai înspăimântător sunet din lume a fost reprodus. Era folosit la sacrificiile umane

Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”

O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au...

„Minunată, o fată așa cum mi-am dorit de la viață, să am lângă mine.” Ce a declarat Marius Elisei despre noua sa relație

Mario Fresh i-a dat inelul fiicei lui Dragoș Bucur. Imaginile care au stârnit controverse

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies