
In articol:
Detoxifierea ficatului se face cu ajutorul unei băuturi preparate cu apă, pătrunjel şi suc de lămâie.
Specialistul Cesur Durak precizează că această băutură detoxifiantă pentru ficat trebuie consumată în două etape de câte 15 zile. Sucul de pătrunjel şi lămâie se bea în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, cu 30-45 de minute înainte de micul-dejun, timp de 15 zile.
După o pauză de 7 zile, se face iar o cură de 15 zile, timp în care se consumă sucul detoxifiant hepatic.Citeste si: Mărturia incredibilă a băiețelului de trei ani care a supraviețuit în pădure! S-a împrietenit cu un urs!
Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro
Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro
Cesur Durak avertizează că trebuie respectat programul: 15 zile de detoxifiere, 7 zile de pauză, alte 15 zile de detoxifiere.
Cum se prepară băutura-minune care curăță ficatul
Pentru prepararea acestei băuturi-minune care îţi curăţă ficatul ai nevoie de o legătură de pătrunjel, sucul de la o jumătate de lămâie şi o jumătate de pahar cu apă.
Cesur Durak este specialist in detox, și inițiator al unui program pe nume Turcare, careface furori la nivel international. Nu de alta, dar cu toții avem nevoie de medici buni, pe care este foarte greu sa ii gasim. Cesur Durak a dezvoltat un nucleu care ajuta romanii sa ajunga la cei mai buni specialisti straini, in functie de diagnostic.
Cesur Durak, unicul specialist detox din Romania, este expertul si reprezentantul exclusiv pe piata din Romania al programelor de detoxifiere care au devenit un adevarat fenomen printre adeptii tot mai numerosi ai vietii sanatoase si care sunt disponibile la centrul Sianji Well Being, in Bodrum.