Vedete

Beatrice a fost eliminata din competitia “Bravo, ai stil!” Vezi pe cine au salvat juratii in gala de seara trecuta!

Aseara, in cadrul celei de-a douasprezecea Gale a show-ului “Bravo, ai stil!”, Beatrice a spus adio competitiei si titlului de "Cea mai stilata femeie din Romania".

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Beatrice a fost eliminata din competitia “Bravo, ai stil!” Vezi pe cine au salvat juratii in gala de seara trecuta!icon photo

In urma punctelor oferite de jurati, Iuliana s-a clasat pe primul loc in preferintele acestora, cu 20 de puncte, fiind urmata indeaproape de Bianca, cu 15 puncte si de Emiliana, cu 12 puncte.


Beatrice a fost coada clasamentului, cu 7 puncte. La duel, alaturi de aceasta, s-a alaturat si Anca, ca urmare a nominalizarilor din partea rivalelor sale.


Dupa dezbateri, cele 3 puncte bonus oferite de Alex Velea, Victor Slav si Bogdan Vladau, au mers catre Iuliana, fata acumuland un total de 23 de puncte in aceasta seara de Gala.

Beatrice a fost eliminata din competitia “Bravo, ai stil!” Vezi pe cine au salvat juratii in gala de seara trecuta!


In urma voturilor din partea telespectatorilor, pe primul loc s-a clasat Bianca, cu 25%; din cauza faptului ca Beatrice a obtinut doar 2,8% din partea fanilor, fata a fost eliminata din concurs.


Nu ratati emisiunea “Bravo, ai stil!”, difuzata de luni pana vineri, de la 16:30, si in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune