Vedete

Beatrice, fiica lui Marian Drăgulescu, a suferit patru operaţii! Micuţa a fost diagnosticată cu o boală crâncenă

Beatrice, fiica lui Marian Drăgulescu şi a fostei sale soţii, Larisa, a trecut prin momente dificile după ce a fost diagnosticată, la naştere, cu o boală cruntă - hipoacuzie bilaterală profundă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Beatrice, fiica lui Marian Drăgulescu, a suferit patru operaţii! Micuţa a fost diagnosticată cu o boală crâncenăicon photo
De parcă n-ar fi fost de ajuns, în urmă cu patru ani, pe când avea nouă ani, aceasta a fost diagnosticată cu coleastatom (un chist localizat în urechea medie n.r). A suferit patru operaţii, iar apoi a început să vindece.
Beatrice, fiica lui Marian Drăgulescu, a suferit patru operaţii! Micuţa a fost diagnosticată cu o boală crâncenă

„În ianuarie 2016 am descoperit colesteatomul şi a fost operată de urgenţă, iar după fix un an a recidivat şi a suferit o altă intervenţie, pentru extirpare. Astfel, fetiţa a fost nevoită să suporte două operaţii pentru implanturi (n.r. implant cohlear pentru restabilirea auzului) şi două pentru înlăturarea colesteatomului. Acum este bine. În luna martie a acestui an i-am făcut al doilea implant, la un spital din Bucureşti, primul i-a fost pus în Austria, în 2008, când avea 4 anişori. Mergem în fiecare zi la logoped pentru recuperare şi totul este sub control. Mulţi ani de acum înainte vom merge la medic, dar asta nu e o problemă pentru noi, important este ca ea să fie bine”,
a mărturisit Larisa Drăgulescu, pentru click.ro.


Din păcate, însă, în urma problemelor de sănătate, ea n-a putut să practice un sport, însă este foarte talentată la pictură, motiv pentru care mama ei vrea să o înscrie la un liceu de arte.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune