Bebeluş omorât de un sărut! Avea doar două săptămâni de viaţă: „Nici în cele mai negre coşmaruri”

Mama Kiarei a vrut să avertizeze toţi părinţii în legătură cu pericolele la care îşi expun copiii dacă lasă străinii să se apropie prea mult de ei.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
O fetiţă de doar două săptămâni a murit după ce a luat herpes, spun medicii care cred că asta s-a întâmplat în urma unui sărut. Kelly Ineson şi Thomas Cummins erau în al nouălea cer când micuţa lor a venit pe lume, dar bucuria s-a transformat în durere în scurt timp. Acum mămica vrea să-i avertizeze şi pe restul oamenilor în legătură cu pericolele care există. 
 
fara descriere
 
„Doctorii spun că, cel mai probabil, Kiara a primit virurul de la o persoană care a sărutat-o. Am fost mereu foarte atenţi şi nu am lăsat pe nimeni să se apropie de ea dacă nu se spălaseră pe mâini înainte. Am fost întrebaţi dacă am lăsat pe cineva cu herpes să se apropie de ea, dar nu am fi permis asta. Niciodată, nici în cele mai negre coşmaruri, nu mi-as fi imaginat că un sărut mi-ar fi putut omorî copilul şi nu vreau ca alţi părinţi să treacă prin asta”, a declarat Keşllşy conform mirror.co.uk. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate