Bebeluș și mama lui de 19 ani, infectați cu coronavirus, internați la Maternitatea Bega din Timişoara. Care este starea lor

O mamă de 19 ani și bebelușul ei de 13 zile au fost infectați cu coronavirus. Imediat după rezultate au fost internaţi la Maternitatea Bega.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Bebeluș și mama lui de 19 ani, infectați cu coronavirus
Bebeluș și mama lui de 19 ani, infectați cu coronavirus


In articol:

Un bebeluş de 13 zile şi mama lui, o tânără de 19 ani, au fost internaţi la Maternitatea Bega, dedicată îngrijirii pacienţilor cu coronavirus, după ce au contractat virusul. Bebeluşul s-a născut la Maternitatea Odobescu, dar nu face parte din lotul celor 10 bebeluşi declaraţi iniţial infectaţi, informează News.ro. 

Citeste si: Dr Vasile Astărăstoae, declarație șoc despre 5 milioane de români

Bebeluș și mama lui de 19 ani, infectați cu coronavirus, internați la Maternitatea Bega din Timişoara. Care este starea lor

Mama de 19 ani şi bebeluşul ei au fost transferaţi de la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara, după ce testele au arătat că au coronavirus. Deşi venit pe lume tot la Maternitatea Odobescu, copilul nu face parte din lotul de 10 nou-născuţi confirmaţi iniţial cu coronavirus şi retestati.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Trei cadre medicale din Galați, confirmate pozitiv cu coronavirus

Bebeluşul a făcut febră marţi, iar mama, în vârstă de 19 ani, l-a dus la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara, unde amandoi au fost supuşi analizelor care au dovedit infecţia, aşa că au fost transferaţi la Maternitatea Bega. Până când au venit rezultatele testelor, la Spitalul de Copii, cei doi au fost ţinuti izolaţi.

Citeste si: A venit din Italia, dar i-a murit copilul la graniță. Eveniment tragic la Nădlac. VIDEO

La Maternitatea Bega din Timişoara, care este spital - suport pentru paciente infectate cu coronavirus, sunt internate 12 mame şi o gravidă. Şase dintre ele vor fi externate în cursul zilei de miercuri, după ce ultimele teste au ieşit negative. Acestea vor sta acasă în autoizolare încă două săptămâni, conform protocolului.

Tot la Maternitatea Bega mai sunt şi 16 bebeluşi sănătoşi internati care însă vor rămâne în spital în următoarele 14 zile, până când mamele lor vor fi declarate oficial însănătoşite, după perioada de izolare acasă.

Urmatorul articol
Citește și:

Va lipsi mielul de pe masa de Paște? Ce spun autoritățile despre carnea care se consumă cel mai mult în perioada Sărbătorilor de Paște

Aglomerație de bombe sexy la ziua Anei Maria Mocanu! Vezi cum a venit îmbrăcată Loredana Chivu FOTO

Anunțul pe care nimeni nu l-a băgat în seamă! Ambasada Chinei la București: ”Avem două vaccinuri anti-COVID-19 pe care le testăm pe oameni”

Managerul Spitalului din Focșani, infectat cu coronavirus și acuzat că a fugit cu calculatorul de la birou, este putred de bogat! Constantin Mândrilă are terenuri arabile, o...

Câte zile rezistă omul fără să mănânce?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies