”Beleaua” Corduneanu, bătut la poker de un tânăr de 20 de ani! Ce i-a transmis temutul ieșean, după ce s-a ridicat de la masă?

La doar câteva zile după ce Costel Corduneanu a intrat la închisoare, fratele lui, Adrian ”Beleaua” s-a înscris la un turneu de poker.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Adrian ”Beleaua” Corduneanu a luat parte la cel mai mare turneu de poker din Iași, în această iarnă, unde a ajuns până la masa finală.

fara descriere

Turneul ”Winter Challenge”, eveniment care a avut loc la un celebru cazino din Iași, a adus la masă peste 200 de jucători, a avut loc în perioada 27 ianuarie – 1 februarie și a avut premii de 50.000 lei. Adrian Corduneanu a ajuns până la masa finală, respectiv în ultimii 10 jucători, el încasând un cec destul de important de bani.

fara descriere

Marele câștigător al turneului se numește Horia Roșu și are doar 20 de ani. ”Horia Roșu se impune în turneul Winter Challenge după ce a optat pentru un deal în ultimii 4 jucători, alături de Robert Bârsăniuc, Trefi Alexandru și Morariu Gabriel, pe acest ultimul învingându-l în heads up. Noi îl felicităm pe această cale și îi dorim succes în continuare la mesele de joc”, se arată pe pagina oficială a organizatorului.

Citeste si: Adrian Corduneanu și-a dus familia la biserică FOTO

Citeste si: S-a aflat motivul pentru care Cordunenii l-au făcut praf pe Abi Talent în conflictul cu Alex Velea!

Citeste si: Adrian „Beleaua” Corduneanu a primit în dar un telefon placat cu aur: „Respectat ca un președinte de stat” FOTO

Mesajul neașteptat al lui Corduneanu pentru puștiul care l-a bătut la poker

fara descriere

Poate să pară surprinzător, însă ”Beleaua” Corduneanu, un personaj de altfel de temut, i-a transmis felicitări campionului și implicit celui care l-a bătut la poker. Semn că indiferent de statutul social, există un anumit respect între jucătorii de poker. ”Bravo fratelo. Felicitări”, i-a transmis Corduneanu după finalul turneului.

fara descriere

Adrian Corduneanu a participat la turneul de poker la doar câteva zile după ce fratele lui, Costel, a ajuns din nou în spatele gratiilor. ”Beleaua” a anunțat pe pagina lui de socializare că acesta va ieși de la închisoare destul de curând.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate