Beni a spus totul despre despărțirea de Mary de la Puterea dragostei! ”Îi plăcea să se joace și cu alți băieți din casă”! Bărbatul a dat și numele lor

După ce Mary a spus că a rupt relația cu Beni, bărbatul îi dă replica și dezvăluie de ce el a fost cel care a pus capăt relației cu blonda la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Mary a rămas în show-ul Puterea dragostei și în sezonul 2, spre marea surprindere a celor care considerau că ea și Beni formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din casă!

Mai mult, ea avea să declare, într-un episod al emisiunii amoroase, că s-a despărțit de Beni, și a invocat diferența de vârstă și un mesaj pe care acesta i l-ar fi dat! ”Nu mi-a plăcut și am decis să nu mai continuăm”, a povestit tânăra din Brăila.

Pe de altă parte însă, în urmă cu câteva zile, prezent într-un live la WOWbiz.ro, Beni avea să susțină contrariul și să spună că, de fapt, el a pus capăt legăturii cu frumoasa blondă.

Citeste si: Caz șocant în Focșani. Un tânăr a decedat după ce a mâncat la un fast-food

Citeste si: Portretul psihologic al lui Gheorghe Dincă! Ce spune un criminolog italian despre ucigașul care a îngrozit România: „Un sociopat sadic cu un IQ redus”

Citeste si: ȘOC pentru Mari la Puterea dragostei! Beni a recunoscut că a plăcut-o pe Roxana! ”Avea un corp perfect și un zâmbet minunat”

fara descriereBeni a dezvăluit motivul separării de Mary la Puterea dragostei! ”Prin comportamentul ei, Mary mă făcea să pic eu prost în fața celorlalți” 

Beni a dezvăluit motivul separării de Mary la Puterea dragostei, iar acela a avut legătură clar cu felul în care femeia se comporta și cu alți băieți din casă. ”Eu cred că tot ce s-a întâmplat între noi a rămas totul acolo în emisiune. Sunt puțin dezamăgit de ce a vorbit ea despre legătura noastră. Am auzit că a spus clar că ea a fost cea care s-a despărțit de mine, că eu eram un băiat mult prea mare pentru ea, mai mult, dacă am să mă reîntorc în casă, o să plece.

Hai să ne înțelegem, nu s-a despărțit ea de mine, ci invers, și vă dau și motivul. I-am zis că toți cei din casă spuneau despre ea că îi place să se joace cu băieții de acolo și mie acest lucru nu îmi cădea bine. Totuși, multă vreme, eu nu am ascultat de nimeni, fiindcă sincer, simțeam că Mary mă adora pe mine cu adevărat. De aceea, în ciuda bârfelor, am continuat relația cu ea, am vrut să văd cum se comportă, ce poate să facă, până unde poate să ajungă prin felul său de a fi. La un moment însă, i-am zis, vezi că jocurile pe care le faci cu Iancu, cu Jador, cu Mocanu se interpretează greșit până la urmă. Ea îmi replica, firește, că totul se reduce la un flirt nevinovat și nu este nimic mai mult. Însă, cu timpul, vorbele că îl place de Mocanu, dar și pe ceilalți s-au întețit. Acesta a fost motivul pentru care am renunțat la relație. Nu mi-a plăcut răspunsul pe care mi l-a dat, acela că ”dacă nu mă crezi, bine, pa”! Atunci am terminat totul. Am considerat că, prin comportamentul său, Mary mă făcea să pic eu prost în fața celorlalți și nu mă simțeam deloc confortabil”, a declarat Beni la WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate