Benone Sinulescu şi-a făcut o casă de vis în munţii Buzăului! Rapsodul de 81 de ani este originar din comuna Siriu FOTO EXCLUSIV

Benone Sinulescu s-a mutat în casa soţiei Leni, în comuna arădeană Bârzava, dar şi-a renovat cum trebuie şi casa părintească din Siriu.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Cunoscutul cântăreţ de muzică populară Benone Sinulescu este plin de vitalitate şi la 81 de ani, bifând concerte după concerte şi spunând ”prezent” fiecărei invitaţii în platourile televiziunilor. Chiar dacă de câţiva ani s-a mutat acasă la soţia Leni, în comuna arădeană Bârzava, acolo unde este ferit de cutremurele din zona Vrancei, de care a declarat că se teme, rapsodul nu a uitat de unde-şi trage rădăcinile.

Originar din comuna Siriu, aflată într-un decor de vis, în munţii Buzăului, nea Beni şi-a renovat ca la carte casa părintească, devenită reper chiar şi pentru turişti.”Când nu stă nimeni aici, de casă are grijă o fată, cu care domnul Sinulescu a vorbit să se îngrijească de ea”, ne-a declarat o vecină a lui Benone Sinulescu. Casa celebrului solist arată foarte bine, iar curtea mare este plină de pomi fructiferi, culesul roadelor fiind una dintre ocupaţiile favorite ale lui nea Beni atunci când dă câte o tură pe acasă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Benone Sinulescu rupe tacerea. "S-a spus despre mine ca am facut puscarie"

Benone Sinulescu a presimtit moartea Ionelei Prodan! "Simteam ca se intampla ceva rau cu Ionela"

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Se dau bani în plus de la stat. Cine va primi 90 de lei pe oră? Cîțu a decis

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

EvZ TV. Știri neconfirmate. Cultura susține economia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies