Bercea Mondial, prima super-petrecere de după eliberarea din închisoare! A cântat Florin Salam, iar interlopul a făcut din nou dansul său celebru! Imagini fabuloase

Bercea Mondial a început să petreacă în stilul său caracteristic, după eliberarea din închisoare. Bercea a participat la un eveniment la care a cântat Florin Salam și a dansat fabulos.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Bercea Mondial ne-a amintit de zilele lui de glorie, cu dansul său inconfundabil. Se pare că perioada lungă de detenție nu l-a afectat prea tare pe Bercea, care pare neschimbat.

Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, a fost eliberat condiționat la începutul lunii februarie, după ce Tribunalul Mehedinți i-a admis cererea. Judecătoria Drobeta Turnu Severin a admis în 13 decembrie 2018 cererile reunite de eliberare condiţionată formulate de Sandu Anghel, însă procurorii au contestat hotărârea. După ce instanța a respins contestația procurorilor, Bercea a fost eliberat.

 

În mai 2014, instanţa supremă l-a condamnat pe Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, la opt ani şi nouă luni de închisoare cu executare, în dosarul în care acesta era acuzat că şi-a înjunghiat un nepot într-un bar, în 2011. Potrivit deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Sandu Anghel a fost condamnat la opt ani şi nouă luni de închisoare pentru tentativă de omor calificat şi opt luni pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, a fost condamnat, prin aceeaşi decizie, la cinci ani şi trei luni de închisoare cu executare şi doi ani interzicerea exercitării drepturilor.

În februarie 2012, Tribunalul Olt l-a condamnat pe Bercea Mondial la şapte ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor calificat. Tot atunci, magistraţii i-au condamnat pe Florin Anghel la şapte ani şi şase luni de închisoare cu executare, iar pe Fănica Anghel la trei luni de închisoare cu suspendare. Decizia Tribunalului Olt a fost contestată la Curtea de Apel Craiova, care în 1 noiembrie 2013 a majorat pedeapsa la închisoare cu executare de la şapte ani şi şase luni la zece ani în cazul lui Sandu Anghel. De asemenea, pedepsele au fost majorate şi pentru fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, care a fost condamnat la opt ani de închisoare, dar şi pentru Fănica Anghel, condamnată la un an de închisoare cu executare, pentru instigare la mărturie mincinoasă şi mărturie mincinoasă. Decizia Curţii de Apel Craiova a fost atacată cu recurs la instanţa supremă, care în 16 mai a dat o decizie definitivă în acest dosar.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost arestat preventiv în 20 februarie 2011, pentru tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat nepotul, pe Ionuţ Anghel, zis Mercedes, care în urma incidentului a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Într-un alt dosar, Bercea Mondial a fost condamnat, în 18 aprilie 2013, de instanţa supremă la doi ani de închisoare cu executare, pentru de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate