Berna se întoarce în Casa Puterea Dragostei. Anunțul făcut de Andreea Mantea în emisiunea de astăzi

Berna se va întoarce în casa Puterea Dragostei, după e s-a aflat că a avut mai multe conversații amoroase cu Philip.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Berna fost luată la întrebări de Andreea Mantea după ce s-ar fi aflat de schimbul de mesaje dintre ea și Philip. Berna a fost sunată cu video în timpul emisiunii de astăzi și a spus că Philip se joacă cu toate fetele. Mai mult, Berna spune că Philip i-ar fi spus că vrea o relație cu ea, chiar dacă în casa Puterea Dragostei era în tatonări cu Ligi.

Citeste si: Puterea dragostei 12 februarie. Livian nu mai vrea să continue competiția și le cere fetelor să-l nominalizeze spre eliminare

Citeste si: Nelson Mondialu, declarații cutremurătoare! Livian nu este copilul său: "Liana a recunoscut că nu e al meu"

Citeste si: Secretul cutremurător al lui Nelson Mondialu după ce a suferit un accident grav: „Livian și Beni nu sunt copiii mei adevărați! Nu pot să fac copii! Sunt tată adoptiv!”

fara descriere

Berna: Și aseară m-a sunat, doamna Andreea. Tu nu mai da acum de înțeles că eu aș vrea ceva cu tine. Da, mi-ai spus că abia aștepți să mă mut în București și să mă mut în Berceni să fim aproape unul de altul. Nu mai minți, te rog eu frumos. Toată ziua 'ce faci, puiul meu', viața mea.

Philip: Nu vorbeam ceva pe gagicăreală.

Berna se întoarce în Casa Puterea Dragostei. Anunțul făcut de Andreea Mantea în emisiunea de astăzi

După ce Berna a dat cărțile pe față și a spus totul despre conversațiile dintre ea și Philip, Andreea Mantea i-a făcut o propunere fostei concurente de la Puterea Dragostei. 

„Philip, nu știu dacă îmi aduc eu aminte bine, nu cumva îmi cereai să o aduc pe Berna în emisiune?”, i-a spus Andreea Mantea lui Philip, după care a continuat: „Berna, îmi amintesc că am fost un pic răutăcioasă la adresa ta acum ceva timp și aș vrea să îți propun: Vrei să te întorci în casa Puterea Dragostei?”

fara descriere

„Vreau să mă întorc în casă doar să-i arăt lui Philip o chestie. Ca să învețe să nu mai vorbească cu toate fetele și să se îndrăgostească de toate fetele. Vreau să vă zic că Philip a vorbit foarte urât cu mine azi. M-a jignit și eu nu l-am jignit deloc.”, a spus Berna, care a acceptat pe loc să se întoarcă în casă. 

„Hai, fă-ți bagajele. Ne vedem în casa Puterea Dragostei!”, i-a spus Andreea Mantea la finalul conversației video. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate