Berna se întoarce în Casa Puterea Dragostei. Anunțul făcut de Andreea Mantea în emisiunea de astăzi

Berna se va întoarce în casa Puterea Dragostei, după e s-a aflat că a avut mai multe conversații amoroase cu Philip.

Autor: A.B.G.

In articol:

Berna fost luată la întrebări de Andreea Mantea după ce s-ar fi aflat de schimbul de mesaje dintre ea și Philip. Berna a fost sunată cu video în timpul emisiunii de astăzi și a spus că Philip se joacă cu toate fetele.

Mai mult, Berna spune că Philip i-ar fi spus că vrea o relație cu ea, chiar dacă în casa Puterea Dragostei era în tatonări cu Ligi.

Citeste si: Puterea dragostei 12 februarie. Livian nu mai vrea să continue competiția și le cere fetelor să-l nominalizeze spre eliminare

Citeste si: Nelson Mondialu, declarații cutremurătoare! Livian nu este copilul său: "Liana a recunoscut că nu e al meu"

Citeste si: Secretul cutremurător al lui Nelson Mondialu după ce a suferit un accident grav: „Livian și Beni nu sunt copiii mei adevărați! Nu pot să fac copii! Sunt tată adoptiv!”

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Berna: Și aseară m-a sunat, doamna Andreea.

Tu nu mai da acum de înțeles că eu aș vrea ceva cu tine. Da, mi-ai spus că abia aștepți să mă mut în București și să mă mut în Berceni să fim aproape unul de altul. Nu mai minți, te rog eu frumos. Toată ziua 'ce faci, puiul meu', viața mea.

Philip: Nu vorbeam ceva pe gagicăreală.

Berna se întoarce în Casa Puterea Dragostei. Anunțul făcut de Andreea Mantea în emisiunea de astăzi

După ce Berna a dat cărțile pe față și a spus totul despre conversațiile dintre ea și Philip, Andreea Mantea i-a făcut o propunere fostei concurente de la Puterea Dragostei. 

„Philip, nu știu dacă îmi aduc eu aminte bine, nu cumva îmi cereai să o aduc pe Berna în emisiune?”, i-a spus Andreea Mantea lui Philip, după care a continuat:  „Berna, îmi amintesc că am fost un pic răutăcioasă la adresa ta acum ceva timp și aș vrea să îți propun: Vrei să te întorci în casa Puterea Dragostei?”

„Vreau să mă întorc în casă doar să-i arăt lui Philip o chestie. Ca să învețe să nu mai vorbească cu toate fetele și să se îndrăgostească de toate fetele. Vreau să vă zic că Philip a vorbit foarte urât cu mine azi. M-a jignit și eu nu l-am jignit deloc.”, a spus Berna, care a acceptat pe loc să se întoarcă în casă. 

„Hai, fă-ți bagajele. Ne vedem în casa Puterea Dragostei!”, i-a spus Andreea Mantea la finalul conversației video. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Manuela de la ”Puterea Dragostei” aruncă în aer relația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! Ce spune despre ei doi

Puterea dragostei 11 februarie. Andreea Pirui face lumină în cazul despărțirii dintre Livian și Bianca: "El își lasă familia, iar ea nu face nimic"

Bianca de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de Livian ”Nu sufăr! Chiar nu sufăr” De ce îi ia apărarea fostului ei iubit?

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum a fost creat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cum s-a terminat actuala ediție "Te cunosc de undeva". Adriana trandafir a câștigat concursul. Cui i-au căzut dinții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies