Berna și Philip de la Puterea dragostei s-au împăcat? Adevărul despre întâlnirea lor din miez de noapte: „Totul sau nimic”

Berna și Philip au anunțat că s-au despărțit și nu mai locuiesc împreună.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

puterea dragostei
Berna și Philip s-au împăcat? Primele detalii


In articol:

Fanii Puterea dragostei au rămas șocați când au aflat că unul dintre cele mai îndrăgite cupluri s-au despărțit. Berna și Philip au decis să ia o pauză, după ce în urmă cu câteva săptămâni vorbeau fericiți despre nunta lor. Cei doi nu mai locuiesc împreună, iar blondina a luat decizia de a merge să-și viziteze părinții o perioadă.

Frumoasa Bernadette a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi la emisiunea Teo Show despre despărțire. Blondina susține că motivul pentru care s-au despărțit are legătură cu gelozia. Ea susține că au nevoie de o pauză, însă a declarta că îl iubește în continuare și speră să se împace.

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei, declarații în lacrimi despre despărțirea de Philip: „Încă îl iubesc...”

Citeste si: Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au despărțit înainte de nuntă! Reacția fostei concurente: ”Acum poate fi altfel”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Philip și Berna de la Puterea Dragostei se pregăstesc de nuntă. Au stabilit deja data evenimentului

Berna și Philip s-au împăcat, după ce au anunțat că vor o pauză?

În urmă cu o seară, Berna și-a anunțat fanii de pe Instagram că urmează să se vadă cu Philip și câțiva fani. Ei le-au pregătit un cadou emoționant, iar blondina a declarat că nu putea să-i refuze. Fanii cuplului le-au dăruit o pernă perzonalizată. Așadar, Berna și Philip s-au revăzut seara trecută.

puterea dragostei
Berna și Philip s-au întâlnit în miez de noapte. ce s-a întâmplat între cei doi

După întâlnire, Berna a postat mai multe mesaje cu subînțeles la secțiunea de stories de pe Instagram. Ea a declarat că este dispusă să așteapte pentru persoana pe care o iubește.

„Pentru mine iubirea reprezintă cel mai pur sentiment. De multe ori iubirea este confundată cu admirație sau la un moment dat ajunge chiar o obsesie față de o persoană! Iubirea adevărată cere sacrificii. Dacă nu ești dispus să lupți pentru iubire sau persoana pe care pretinzi că o iubești. Nu este iubire! Pentru mine iubirea înseamnă sacrificii, înseamnă să aștept persoana dragă, sufletul meu. Să lupt pentru ea indiferent cât de dificilă ar fi lupta și câte obstacole vor apărea în cale. Iubirea adevărată așteaptă. Nu pot să iubesc o persoană și după aceea să ies cu bocancii din sufletul ei. Lăsând în urma mea răni adânci care niciodată nu se vor cicatriciza.

Mai bine calc pe cioburi de sticlă de mâncă cu persoana pe care o iubesc, decât să calc pe petale de trandafiri cu cineva pe care nu iubesc. Pentru persoana pe care o iubesc sunt capabilă să merg până la capătîul pământului contra valurilor care s-ar ridica împotriva noastră. Atunci când iubesc o fac cu tot sufletul. Nu cu jumătăți de măsură sau cu un sfert din inima mea. Iubesc totul sau nimic”, a scris Berna de la Puterea dragostei. (Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, la "Bravo, ai stil! Celebrities"? Frumoasa blondă îşi doreşte enorm să participe la emisiunea momentului!)

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Puterea dragostei 20 septembrie. George, dezvăluiri fără perdea! De ce s-a despărțit de Mona: „Nu am fost potent!”

Live Video Bravo ai Stil - Ediția de sâmbătă, 19 septembrie - Vezi emisiunea Online

Nu mai face acest lucruri când te machiezi! Greșelile care te îmbătrânesc mai mult decât crezi. Toate procedăm la fel

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, Bucegii - un loc feeric, in pericol

Bianca Pop a ajuns la Poliție! Ispita vrea să demonstreze cu orice preț că a fost violată și drogată: „Am primit citație!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies