Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, ”atacată” de un milionar! A pus ochii pe ea și îi dă mesaje

După ce a admirat-o pe Bernadett de-a lungul emisiunii ”Puterea Dragostei”, un milionar cunoscut din România a decis să își ia inima în dinți și să o abordeze pe senzaual blondă, așa cum și-a și propus cu ceva timp în urmă.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

”Îmi place, se vede că e din Ardeal, e mai directă. Nu știu cum e în viața de zi cu zi, dar ceea ce văd la televizor e pe gustul meu. Sper să reușesc să o conving pe Bernadette să ieșim împreună”, ne-a explicat, acum ceva vreme, milionarul  Andrei Roșca.

Citeste si: Diana Bișinicu, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a aflat că Marcel Toader a murit! ”Am avut noroc că era fetița lângă mine”

Iar acum, chiar a ”atacat” la Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, milionarul abordând-o pe conturile de socializare. ”Mi-a scris acum câteva zile. Nici nu știu ce să fac, mai ales că mi-a trimis câteva inimioare. I-am răspuns, din politețe, dar insistă. Nu știu ce să zic de el, pare simpatic, voi vedea dacă voi accepta să mă văd cu el când ajung în București. Acum, eu nu am iubit, nu insist să am unul, așa că va trebui să muncească ca să mă convingă că trebuie să fiu cu el”, ne-a spus, în exclusivitate, Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

Milionarul  Andrei Roșca

”Mie îmi place de Bernadette de la Puterea dragostei. Adică, ca să fiu sincer, abia aștept să o văd când iese din casă. Sper să câștige finala, dar să fie singură. Vreau să o scot la un restaurant, să o cunosc mai bine. Fizic, este de nota 10, dar vreau să văd dacă și sufletul ei e la fel. Abia aștept să o văd”, ne-a mărturisit milionarul de doar 25 de ani acum ceva vreme.

Bernadett

Bernadette a înnebunit lumea cu formele ei

Blondina Bernadette este ultima concurentă de la Puterea Dragostei care a intrat în casă, alături de ceilalți concurenți, pentru a-și găsi partenerul potrivit și dragostea. Bernadette are doar 21 de ani și este din Târgu Mureș. Tânăra româncă este model și adoră să facă fotografii, mai ales în ipostaze sexy, iar conturile ei de socializare sunt pline de imagini care mai de care mai senzuale cu blondina. Cu toate că este foare frumoasă și are o siluetă de invidiat, Bernadette nu și-a găsit încă jumătatea în țară și speră că experiența de la ”Puterea Dragostei” îi va schimba viața.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate