Bernadett este îndrăgostită de Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei”, dar este ”lipită” de un alt manelist și îl strânge în brațe cu pasiune!

Bernadett de la ”Puterea Dragostei” susține sus și tare că este îndrăgostită până peste cap de Iancu Sterp și speră că va avea o relație cu el, dar, de curând, focoasa blondină s-a lăsat filmată în ipostaze cât se poate de fierbinți alături de un manelist celebru.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, de curând, Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a fost solicitată să joace un rol în cel mai recent videoclip al lui Ticy, lucru pe care blondina îndrăgostită de Iancu Sterp l-a acceptat cu mare bucurie, fără să se intereseze de scenariul pe care îl avea de respectat.

Citeste si: Bernadett de la ”Puterea Dragostei” îl vrea cu orice preț pe Iancu! ”Cu el aș putea să leg o relație”

Citeste si: Bernadett de la ”Puterea Dragostei” îl face praf pe Jador! De ce nu îl mai place pe manelist?

Citeste si: Bernadett de la ”Puterea Dragostei” suferă după Iancu Sterp! Dezvăluri incredibile despre cei doi

Așa că, în ziua filmărilor, Bernadett de la ”Puterea Dragostei” s-a îmbrăcat cât a putut de sexy și s-a dus la filmări. Iar acolo, conform scenariului, trebuia să joace rolul iubiteri lui Ticy, lucru care, probabil, nu a deranajat-o deloc și s-a achitat de însărcinarea avută cu brio, mai ales că în acest fel ar fi putut să îi provoace gelozia lui Iancu Sterp, bărbatul pe care îl place și care, acum, este în emisiune și are multe... pretendente. Așa că, fără să fie inhibată vreo secundă, a petrecut ore bune, la filmări, în brațele manelistului Ticy, jucând rolul de iubită a acestuia și pozând în ipostaze care mai de care mai fierbinți alături de artist.

Iancu chiar mi-a plăcut cu adevărat. Ne-am despărțit când a intrat el la ”Puterea Dragostei... Ultima oară ne-am văzut la București, el avea de filmat o piesă și atunci ne-am întâlnit și am vorbit mai multe lucruri. (...) Mai mult și mai mult îl plac pe Iancu. Pe Jador îl simpatizam pentru cum era el, năzdrăvan. Dar, pe partea cu sentimente, Iancu era sincer, era foarte sincer. Cu el aș putea să leg o relație, că aș avea încredere în el. Eu încă suspin după el”, recunoaște Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

 

 

Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a înnebunit lumea cu formele ei

Blondina Bernadett de la Puterea Dragostei are doar 21 de ani și este din Târgu Mureș. Tânăra româncă este model și adoră să facă fotografii, mai ales în ipostaze sexy, iar conturile ei de socializare sunt pline de imagini care mai de care mai senzuale cu blondina. Cu toate că este foare frumoasă și are o siluetă de invidiat, Bernadett nu și-a găsit încă jumătatea în țară nici la ”Puterea Dragostei” nu a găsit bărbatul care să îi schimbe viața, chiar dacă, așa cum recunoaștea și ea, îl place pe Iancu Sterp.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate