Beyonce de România, fosta iubită a lui Nicolae Guță, rămasă fără un dinte! A vrut să țină totul ascuns, dar s-a văzut: „Unde îţi este dintele stâng?"

Beyonce de România a apărut, la un moment dat, fără un dinte.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Beyonce de România a trecut de-a lungul timpului prin perioade mai plăcute sau mai puțin bune. De fiecare dată, blondina a încercat să treacă peste probleme și să nu arate cât de mult o afectează.

De exemplu, după despărțirea de Nicolae Guță, Beyonce de România a apărut la un moment dat fără un dinte. Detaliul s-a observat într-un scurt video publicat de artistă în 2017, în ciuda eforturilor ei de a nu se da de gol. Prietenii virtuali au întrebat-o ce a pățit, dar ea a evitat să răspundă.

"Beyonce, ce s-a întâmplat cu zâmbetul tău?”, „Unde îţi este dintele stâng?", i-au scris internauții.

Câteva zile mai târziu, Beyonce de România a afișat un zâmbet perfect, semn că a făcut o vizită la medicul dentist.

Citeste si: Ce se întâmplă între Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” și dansatoarea favorită a maneliștilor? Cristina Pucean a aruncat bomba

fara descriere

Beyonce de România vrea un iubit de la ”Puterea Dragostei”!

Beyonce de România, ocupată până peste cap cu creșterea fetiței pe care o are cu Nicolae Guță, mai cu seamă că manelistul a uitat de micuța Anais, nu a mai avut parte de întâlniri romantice de o bună bucată de vreme și, recunoaște ea, îi este dificil să își găsească un iubit.

fara descriere

Doar că, de curând, a găsit rezolvarea. Mai exact, Beyonce de România a aflat de la verișorul ei de ”Puterea Dragostei”. ”El s-a și înscris la Puterea Dragostei, a pus ochii pe Ella, și mi-a spus că așa mi-aș găsi și eu un iubit. Am început să urmăresc emisiunea și mi-am dat seama că este fix ceea ce aveam nevoie. Adică, acolo mi-aș găsi cu siguranță iubit și, ca să fiu sinceră, deja îmi plac doi băieți din casă, trebuie doar să vorbesc puțin cu ei ca să îmi dau seama care îmi este mai potrivit. Mi-ar plăcea, în primul rând, să îl cunosc pe Iancu Sterp, mai ales că este și el artist, am văzut că a început să și cânte”, ne-a explicat, în exclusivitate, Beyonce de România. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate