Beyonce de România, la un pas de moarte! Mărturii cutremurătoare: "Nu m-au primit la două spitale. Nici măcar nu m-au examinat"

Beyonce de România, cunoscută pentru relația cu Nicolae Guță, a fost la un pas de moarte. Problemele nu se opresc, însă, pentru vedetă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

După ce a fost la un pas de moarte, fosta iubită a lui Nicolae Guță are acum dureri infernale.

Vedeta a avut probleme din pricina implanturilor și acum a făcut la TV mărturii cutremurătoare despre acea perioadă.

"Am avut o problemă cu implanturile. A trebuit să renunţ la ele. Am avut un microb intraspitalicesc, luat acum 1 an şi jumătate, de fapt, doi ani, când m-am operat, când mi-am pus implanturile. Am trăit cu microbul acela. Eu m-am apucat de dantură, luând mereu antibiotice, nu-mi arăta semne că aş avea un microb în organism. Într-o dimineaţă, când m-am trezit, m-am trezit cu sânul învineţit, cu febră, frisoane... Durerile erau constante. Îmi frigeau sânii, aveam febră, era cald afară şi eu eram cu geacă, aveam frisoare. M-am dus la urgenţă, nu m-au primit la două spitale. Nici măcar nu m-au examinat. Am recurs la nişte relaţii pe care le aveam la un alt spital (...) Există un gol între sâni. La mine, acel gol era umplut de infecţie. M-au umplut acasă pentru că nu aveau voie să interneze decât pacienţii de la simulări. Am ajuns acasă, am stat două zile cu gheaţă în pat. Rugăciuni şi frică. Dacă nu mor până luni, să vin. Mi-a dat nişte antibiotice, am început să iau. Vreau să spun că şi acum o întreb pe mami dacă am febră. Apoi, m-a ţinut internată două săptămâni. Nu m-a operat de urgenţă atunci. M-au băgat pe antibiotic o săptămână, ca să localizeze infecţia şi abia apoi m-a operat şi mi-a scos implanturile", a mărturisit Beyonce de România la TV.

Beyonce de România revine în muzică!

Beyonce de România pare decisă să revină în lumea manelelor, mai ales că, acum câțiva ani, pe când se iubea cu Nicolae Guță, a avut un succes mai mare decât s-ar fi așteptat în muzică.

Beyonce de România a decis, după o discuție cu Marian, unul dintre fiii lui Nicolae Guță, să revină în muzică. ”Marian o va impresaria pe Mădălina, ea va cânta cu cei din familia lui Nicolae Guță. Probabil va scoate, cât de curând, și o piesă cu Nicolae Guță. Mădălina voia să cânte, muzica era oricum prima ei iubire, așa că, acum, își va continua cariera în acest domeniu”, ne-a spus mama lui Beyonce de România despre colaborarea viitoare cu fostul ei iubit, Nicolae Guță.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate