Bianca Comănici a fost chemată în camera roșie chiar de Nelson Mondialu! ”Poate tu ai o carte de jucat”

Bianca Comănici a fost chemată în camera roșie de Nelson Mondialu pentru a vorbi.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Bianca Comănici ar putea fi o posibilă noră a părinților lui Livian de la Puterea Dragostei. Nelson Mondialu a chemat-o pe Bianca Comănici în camera roșie pentru a discuta între patru ochi despre relația lor, dar și despre intențiile pe care le-ar putea avea fie Bianca, fie Livian.

Nelson Mondialu: Bianca, am auzit că ți-a fost frică, că cine știe ce face Nelson, că...
Bianca Comănici: Nu, nu... că mă gândesc că nu...
Nelson: Ai dus tu mai grele... eu nu știu care e adevărul între voi si nici nu vreau sa aflu aici că poate tu ai o carte de jucat, poate el are o carte de jucat sau jucați amândoi pe aceeași carte. Eu îmi dau seama că după clipurile pe care le-am făcut, deși clipurile mele nu le-ați calculat bine deloc. Deci clipurile le-am făcut cu un scop și vă vor ajuta foarte mult. Părinții tăi nici ei nu au știut, au fost supărați. Una e să vorbești despre cineva cu ură și dușmănie, și alta... Nu știu care e cartea voastră de jucat. Ai un an aici, ai 20 de ani, Lobo mi-a zis că ești foarte deșteaptă. Eu te întreb. Dacă tu ai avea un noroc să câștigi la vreo loterie o sumă de 100.000 de euro, ce ai face?
Bianca: Îi investesc în viitorul nostru, nu m-am gândit exact. Eu am bani acum, ce i-am câștigat de aici de la emisiune

Citeste si: Nelson Mondialu a spus ce crede despre relația fiului său, Livian, cu Bianca Comănici! ”Ce faci dacă îl prinzi cu una?” - ce a răspuns concurenta

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei, schimbare de look pentru Jador! Uite cum arată acum

Citeste si: Tata Nelson a intrat în casa Puterea dragostei! Ce i-a spus prima oară Biancăi: "Tu nu...?" - Momentul care a făcut-o pe brunetă să aibă lacrimi în ochi

Nelson Mondialu: Banii ăia sunt munca și truda ta și poate chiar copilul meu joacă un teatru și îți mănâncă banii, înțelegi? Și îți dă șpiț. Poate nu copilul meu, poate până la sfârșitul emisiunii o să vină altul și o să-l iubești pe ăla. În ziua de astăzi e foame de bani. Treaba lui, trebuie să te gândești să faci un pas din-asta. E foarte ușor să rămâi gravidă, costurile sunt mari, dacă bărbatul tău lipsește o noapte...Aici știu că ești bazată pe tine. Dar afară e altceva. Atenție mare, că nu vreau nici dup-aia părinții tăi să spună ”Vezi dacă nu ai ascultat de Nelson?”

Urmărește întregul moment aici:

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate