Bianca Comănici
Bianca Comănici

Vedete

Bianca Comănici, mesaj dur pentru Florentina, iubita lui Livian de la Puterea Dragostei: ”Ea știe că fostul tot pe mine mă iubește! Înseamnă că nu ai creier”

Câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei continuă seria de dezvăluiri, iar acum i-a venit rândul Florentinei!

 

Bianca Comănici a făcut dezvăluiri bombă despre relația ei cu Livian, atât de pe vremea când aceștia se aflau în competiție, cât și după încheierea sezonului doi Puterea Dragostei. Bruneta l-a făcut praf pe fostul ei iubit, iar ultimele sale declarații i-au lăsat mască pe toți susținătorii ei. În cele din urmă i-a venit rândul Florentinei, tânăra cu care se iubește Livian de ceva vreme. 

Citeste si: Bianca Comănici l-a făcut praf pe Livian de la Puterea Dragostei. Bruneta nu vrea să mai audă de el: ”Greață, ăsta este sentimentul. Nu-mi trebuie așa bărbat”

Citeste si: Bianca Comănici și-a încheiat socotelile cu Livian de la Puterea Dragostei: ”A venit cineva care mi-a arătat că putea fi mai bine de atât”

Un internaut i-a pus o întrebare interesantă brunetei: „ Ce părere ai despre ce pus Floretina despre tine în ziua aia?”.

Domnișoara stie foarte bine că pe mine ma iubește, dar accepta, e un trofeu pentru ea. Ce sa fac? Omul nu este fericit, se vede pe fața lui.

Nu se vede că e nefericit? Toată ziua cu… Păi înainte era frumos, toată ziua aranjat, dischisit, cu accesorii. Era bunăciune. Acum mă uit la el, nu mă mai atrage. Parcă a ieșit din spital. Mare fericire pe el, să-i țină o sută de ani că mie nu imi trebuie așa bărbat. Mie îmi trebuie un bărbat să mă facă să mă simt femeie. Nu mai pot eu că mă iubește. Ce să fac eu cu iubirea lui? La mine când s-a dus respectul, s-a dus tot.
Și acum încă sunt moderată. A și zis cineva, omul a fost mai fericit în trei zile decât în trei luni. Iubește mai multe papagalul. Se merită unul pe altul. Dumnezeu știe de ce stă cu ea. Din dragoste, exclus, știu sută la sută. Să fiu în postura ei, să văd că iubește mai mult papagalul decât pe mine, eu îmi făceam bagajul și plecam.”,
a explicat Bianca Comănici.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Bianca Comănici, replică acidă la adresa Florentinei

Bianca Comănici a vorbit și despre actuala relație a fostului ei iubit. Bruneta i-a lansat câteva săgeți Florentinei, după ce aceasta ar fi făcut-o penibilă în mediul online.

Ea știe că fostul tot pe mine mă iubește, își dă seama din comportament, din ce zice, din ce posteaza.

Și ea-mi zice „cum, mă fată, să fii așa penibilă să crezi că la tine se referă?” Păi, tu fată, înseamnă că nu ai creier tu. Dacă citești postarea aia, nu are cum să facă referire la o actuală relație, e făcută pentru o fostă relație, se vede clar. Daomne ferește! Cum să nu ai atâta creier. Și lu soră-mea dacă îi arătam, își dădea seama că e pentru o fostă! E mai rău dacă e pentru o actuală!”, a conchis Bianca Comănici.

Livian de la Puterea Dragostei
Florentina si Livian de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]