Bianca Comănici, mesaj pentru Livian după ce s-a despărțit de Florentina. „Am fost singura persoană din viața ta care...”

Câștigătoarea emisiunii Puterea dragostei suferă cumplit după Livian.

Bianca Comănici, mesaj de iubire pentru Livian
Bianca Comănici, mesaj pentru Livian
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Bianca Comănici nu a reușit să îl uite pe Livian, chiar dacă acesta și-a făcut o altă relație cu Florentina. Acum că povestea de dragoste a celor doi a luat sfârșit, pare că fosta concurentă de la Puterea dragostei își dorește o apropiere de fostul ei iubit.

Recent, vedeta a postat pe Instagram câteva imagini cu ea, în timp ce pe fundal se auzea o declarație dureroasă de iubire.

Bianca și-a însușit aceste cuvinte, prin care vrea să-i reamintească lui Livian că l-a iubit sincer. Astfel, bruneta își arată deschiderea către fostul ei iubit și îi transmite, printre altele, că deși a făcut-o să sufere cumplit, l-a iubit necondiționat, până la capăt.

Citeste si: Bianca Comănici rupe tăcerea despre greșelile din trecut: „Când te lași manipulată de un bărbat...”

Deși Livian a reușit să depășească momentul despărțirii de Bianca și să-și facă o nouă relație, frumoasa brunetă nu s-a afișat niciodată cu un alt bărbat. Cert este că vedeta încă îl iubește, chiar și după atâta timp de la separare.

Citeste si: „Îi este frică să devină mamă”. Carmen Harra, dezvăluiri după ce Delia a aflat că va avea fetiță- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Dacă te întreabă de mine, spune-le că am fost singura persoană din viața ta care te-a iubit sincer. Iar apoi... spune-le cum mi-ai frânt inima...”, sunt cuvintele care se aud pe InstaStory-ul Biancăi.

Bianca Comănici, despre greșelile din trecut

Bianca Comănici, mesaj de iubire pentru Livian
Bianca Comănici, câștigătoarea Puterea dragostei

Bianca de la Puterea dragostei a povestit cu puțin timp în urmă cum a fost manipulată de un fost iubit. Ea spune că este de datoria părinților să fie atenți la copiii lor și să îi sprijine atunci când întâmpină astfel de greutăți în viață. Vedeta a mărturisit că a comis anumite greșeli pentru că era un copil credul și ușor influențabil.

„Un copil manipulat este un exemplu de „așa nu”, dar copii au ce învăța, adică să nu facă așa. Voi ca părinți trebuie să vă învățați copiii, să îi țineți în frâu, să le explicați de ce să nu facă așa. Eram într-o relație, eram copilă și pe vremea aceea nu mă gândeam la ziua de mâine. Voi tot spuneți despre trecutul meu. A fost o perioadă extrem de scurtă, știu că vă deranjează că vorbesc depre subiectul ăsta, dar vreau să mai lămuresc încă o dată. S-a întâmplat două săptămâni, nu a fost un job, eu nu am avut un job din care să mă întrețin. Dacă era un job din care să mă întrețin, puteați să mă judecați.

Citeste si: Bianca Comănici, noi declarații după ce Livian s-a despărțit de Florentina! Ce a spus acum, despre el: „Va trece timpul și, nu știu, poate ne zice el”

Dar când te lași manipulată de un bărbat, trebuie să vedeți, să fiți atenți la copiii voștri pentru că riscați extrem de multe. Eu vorbeam cu mama și îi spuneam că totul este perfect, nu îi spuneam adevărul. Stând cu el, îmi era suficient că era cineva lângă mine, dar nici măcar nu mă asculta, nu mă înțelegea. Simt nevoia să mă descurc, să spun anumite lucruri”, a declarat Bianca Comănici.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexia Eram este geloasă atunci când fanele se apropie de Mario Fresh. Ce a declarat artistul

Nume care se sărbătoresc Sf Andrei. Cui spui La multi ani pe 30 noiembrie

Cui îi aparține ceasul în valoare de 50.000 euro găsit în casa lui Alex Bodi

Compatibilitatea câștigătoare a zodiilor. Cu cine ai putea să construiești o relație cu adevărat frumoasă

ACORDUL pe care îl așteptau toți! Vladimir Putin A ACCEPTAT. Au bătut palma oficial

A murit Peter Imre! „Drum lin, fratele meu mai mare!”

Iată cum reacționează corpul tău după ce mănânci la McDonald’s. Concluziile sunt îngrijorătoare, în organism se produce un ciclon

Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies