Bianca Comănici, surpriză emoționantă de ziua ei de naștere! Ce mesaj i-a transmis Andreea Mantea, în direct

Bianca Comănici a avut parte de o surpriză specială, cu ocazia zilei ei de naștere.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Bianca Comănici este în culmea fericirii! Prezentatoarea de la WOWbiz a împlinit frumoasa vârstă de 22 de ani. Ea a avut parte de surpriză neașteptată și emoționantă, din partea unei persoane foarte dragi. Câștigătoarea primelor sezoane Puterea dragostei a fost sărbătorită de colegii ei și a avut parte de o aniversare specială.

Surprizele din această zi au emoționat-o pe brunetă până la lacrimi.

„Să rămâi aceeași persoană care se integrează foarte ușor și care se face plăcută. Asta e ce mai de preț calitate a ta”, i-a transmis Alex Mihei sărbătătoritei.

„Vreau să îți mulțumesc. Ai fost prima persoană care -a sunat și mi-a zis la mulți ani. Îți mulțumesc din suflet că ești lângă mine în momentele astea frumoase”, i-a spus Bianca Comănici colegului ei.

bianca comanici
Bianca Comănici, mesaj emoționant din partea Andreei Mantea [Sursa foto: Captura Video]

Andreea Mantea, mesaj emoționant de ziua Biancăi Comănici

Așteptarea a luat sfârșit, iar Bianca Comănici a primit un mesaj emoționant din partea Andreei Mantea. Bruneta a izbucnit în lacrimi atunci când a auzit cuvintele frumoase pe care le-a primit din partea Andreei Mantea.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Bianca Comănici trăiește cele mai emoționante momente. De ziua ei de naștere, tatăl acesteia i-a transmis un mesaj plin de iubire: ”Mi-ai făcut ziua mai frumoasă”

Andreea Mantea: La mulți ani, suflet frumos, copil bun! Ești o puternică, o frumoasă, o luptătoare. Ai reușit extrem de multe lucruri în această viață. Să nu lași garda jos.

Atenție la ce îți spun. Nu mai pune la suflet nimic din ce este pe acest pământ. Acest pământ este făcut din lucruri frumoase și urâte. Noi trebuie să ne hrănim sufletul cu cele frumoase. De ce îți zbați capul cu cele urâte? De ce îți pierzi timpul? Te cert de ziua ta, iartă-mă! Sunt atâtea lucruri frumoase în această lume de care tu trebuie să te bucuri. Pleaba se scutură cum bate vântul.
Tu ești o stâncă! Sper să ți se îndeplinească toate dorințele și să ne vedem cu bine.

Bianca Comănici, printre lacrimi: Nu mă așteptam absolut deloc! Îți ulțumesc, Andreea!

Andreea Mantea: Mi-aș dori să plângi de fericire. Să mergi pe drumul tău fără praf.

Bianca Comănici: Dacă m-ai fi intrebat acum patru cinci ani dacă o să pot să țin atât de mult la un om ca tine, nu mi-as fi imaginat. Ești un om foarte special pentru mine, chiar dacă nu știu să o arăt sau o să o spun. Te iubesc pentru om frumos care ești și pentru tot ce ai făcut pentru mine. Tot ce m-ai învățat și pentru ceartă, pentru tot. Nu știu dacă o să pot să îți mulțumesc vreodată.

Andreea Mantea, cu lacrimi în ochi: Acum mă faci tu pe mine să plâng... Trebuie să te iubești pe tine! Ești foarte importantă! Nu vreau să te mai văd că plângi. trebuie să fii fericită! 

bianca comanici
Andreea Mantea, surpriză pentru Bianca Comănici [Sursa foto: Captura Video]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Mantea, șocată! L-a avut în emisiune, iar acum i-a anunțat moartea: "Dumnezeu să te odihnească în pace!"

Andreea Mantea, dezvăluiri despre partenerul său de viață: „Mă declar un om fericit și iubit”

Andreea Mantea, adevărul despre plecarea de la Puterea Dragostei. Prezentatoarea TV, mărturisiri emoționante: Din păcate, am avut și eu destul de multe greutăți...”

Gina Pistol, hărțuită. Aceasta a publicat dovada

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies