Bianca, criză de nervi la ”Puterea Dragostei”! Discuţia aprinsă cu None a făcut-o să plângă

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Bianca a fost pusă la zid de către concurenţii din Casa Puterea Dragotei. Concurenta a început să plângă
 
None: ”Ea mă vrea, doar mă vrea, vrea să se folosească de corpul meu”
 
În această săptămână, favoriţii sunt: Bianca şi None. După ce frumoasa prezentatoare Andreea Mantea i-a numit, cei doi au trebuit să meargă în Casa Fetelor pentru a mânca împreună şi pentru a discuta. Însă, de data aceasta, Bianca, pusă faţă în faţă cu None, a vorbit despre situaţia în care se află, cu lacrimi în ochi şi supărată. 
 
Bianca: ”Eu am sentimente pentru tine. Nu pot să spun chestia asta. Dacă eram geloasă...În câteva zile mi-a trecut. Dacă aveam sentimente, ce voiai să fac? Dacă nu pot, ce vrei? Faci cu mine cum ai făcut cu Rafaela. Ce am făcut, am făcut legat de tine. Am fost îndrăgostită, acum mai e câte un pic, oricum se duce în fiecare zi. Dacă arătam în continuare, deja eram penibilă. Nu vreau să mă mai cert cu Andreea. Mă faci psihic, eşti singurul din casa asta. Nu mă interesează toate fetele. Tu crezi tot ce zic ele. Toate fetele mă urăsc. Cred că aveam o *&^% în toaletă. Nu e real aşa ceva (n.r. video Matei). Un băiat ca Jador putea să creadă”
 
None: ”Mă enervezi. Mă ataci pe la spate cu toată lumea. Nu mă interesează ce zic ele. Ştii ce a zis Jador, că şi-a schimbat părerea într-o zi. E un băiat foarte educat”
 
None: ”Nu ştiu, Bianca. Eu cred că tu ştii cel mai bine ce îţi doreşti pentru tine. Eu nu sunt în măsură să-ţi spun. Tu nu eşti rea, ştii bine asta, dar cred că-ţi place să-i vezi pe alţii că se ceartă din cauza ta. Cine te învaţă să fii rea? Dacă ai sentimente pentru o persoană, nu îi vrei răul. Dacă ţii la o persoană şi ai sentimente. Au fost momente în care tu ai încercat să-mi faci mie rău”
 
Bianca: ”Încetează, că nu sunt rea. Mă consider prea proastă. Pentru că nu pot să mă opreasc odată din cauza ta. Să spun stop, gata. Nu pot. Crezi că nu mă doare când aud sau când te văd cu ea? Cu Andreea. Când aud cum vorbeşte de tine sau ce îi spui. Şi când a venit Jador, chiar m-am bucurat foarte mult. Dar când am terminat, am zis că nu pot. Dacă am sentimente pentru tine, nu pot, ce să fac. Tu eşti singura persoană pe care nu aş vrea să o dezamăgesc din casa asta”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: