Bianca de la ”Puterea Dragostei”, decizii dure după apariția filmulețelor deocheate! ”E clar, nu mai are nicio altă variantă”

Bianca de la ”Puterea Dragostei” este, în acest moment, încolțită de toată lumea, după ce a devenit, fără să ăși dorească prea mult, vedeta unor filmulețe extrem de fierbinți, din categoria producțiilor pentru adulți.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Bianca de la ”Puterea Dragostei” a luat, zilele trecute, o serie de decizii cât se poate de dure cu privire la viitorul ei, mai ales după ce imaginile cu ea, în mijlocul prestării unor acte intime, au devenit virale.

Citeste si: Reacția lui Nelson Mondialu după ce a urmărit filmulețele de la videochat cu Bianca: "Uite ce limbă are...ce o pălmuiește și ce îi place"

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” se implică în scandalul Bianca Comănici! Ce spune despre filmulețele dedicate adulților în care Bianca joacă rolul principal

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, filmată în timp ce întreține raporturi intime cu un bărbat, în fața camerei

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Mai exact, susțin apropiate de-ale concurentei Bianca de la ”Puterea Dragostei” situația ei este cât se poate de delicată. ”Cu Livian situația este horror. Bianca simte că el nu o mai iubește, că o evită, chiar dacă, public, i-a luat inițial apărarea. Apoi, oricum, și-a mai nuanțat declarațiile, normal că lui îăi este dificil să o vadă în situația în care a fost filmată. El știa ceva, dar Bianca i-a ascuns amploarea lucrurilor pe care le-a făcut, așa că el se simte și trădat, și mințit, și umilit”, ne-a spus sursa noastră. Așa că, Bianca de la ”Puterea Dragostei”, care, printre altele, a fost făcută praf și de colegii din casa emisiunii, a decis să își dea singură un termen de maximum două săptămâni pentru a vedea ce se va întâmpla cu ea. ”Bianca a decis că, dacă Livian nu o mai vrea, va pleca din casa Puterea Dragostei. Se va întoarce în România, chiar dacă ea câștigă bani frumoși din emisiune și din publicitatea pe care i-a adus-o Puterea Dragostei. Se va întoarce, probabil, acasă la ea, va sta să se liniștească apele”, ne-a explicat apropiata celebrei Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Situația ei este cu atât mai dificilă cu cât, probabil, Livian nu își mai poate dori împăcarea reală cu Bianca de la ”Puterea Dragostei”. ”Nelson i-a transmis, clar, lui Livian că nu mai are ce căuta lângă Bianca după ce a văzut-o ce făcea pe filmările acelea. I-a spus că nu poate permite să vină la el în casă să îi pângărească casa... Livian e acum pus între ciocan și nicovală. Adică, el oricum nu era foarte convins că o mai vrea pe Bianca, dar totuși își dorea să îi fie alături din cauza scandalului, dar Nelson, tatăl lui, nici nu mai vrea să audă de ea. Iar când se referă la Bianca nu pot spune ce epitete folosește, sunt de-a dreptul rușinoase. E clar, nu mai are nicio altă variantă în afară de a renunța la tot ce a avut. Iar totul a fost făcut praf de fimările acelea rușinoase”, ne-a mai spus sursa citată.

Bianca de la ”Puterea Dragostei”, eroina unor filmulețe fără perdea

Bianca de la ”Puterea Dragostei” a fost surprinsă în timp ce, cu ceva timp în urmă, făcea videochat. Mai mult, imaginile devenite deja virale pe internet, nu o prezintă pe Bianca de la ”Puterea Dragostei” doar singură, ci și în compania unui tânăr făcând sex, normal și oral, conform indicațiilor primite de la cei care le urmăreau presațiile din fața camerelor de luat vederi și plăteau bani serioși pentru asta.

 

Bianca de la ”Puterea Dragostei”, prima reacție după ce au apărut imaginile

Bianca de la ”Puterea Dragostei”nu mai poate scoate capul în lume după ce au apărut imagini cu ea făcând videochat și mai apoi, mai multe filme pentru adulți cu ea în rolul principal. Fanii concurentei de la Puterea Dragostea au așteaptat cu mare răbdare un răspuns de la ea sau de la Livian și au încercat pe toate căile posibile să scoată o reacție de la cei doi. „Două lucruri te definesc! Răbdarea ta atunci când nu ai nimic și atitudinea ta atunci cand ai totul”, a scris inițial Bianca de la ”Puterea Dragostei” pe Instagram.

"Am cearcăne, ochii roșii și toate cele. Vreau să vorbesc cu voi. Au fost trei zile de coșmar, în care viața mi-a fost distrusă. Am crezut că o persoană îmi poate distruge viața, însă sunt încă aici, nu m-am sinucis. Nu am fugit, sunt încă aici, asta datorită vouă. Sunt oameni care au trecut peste, care m-au înțeles și susținut. Vă sunt datoare cu niște explicații. Mulți susțineți că nu sunt persoana pe care ați susținut-o la început. Sunt tot eu. Trebuie să țineți cont de faptul că atunci când am intrat în emisiune aveam doar 19 ani. Cu toți ați observat că nu sunt un copil normal, aici mă refer la faptul că eram un copil maturizat. Greutățile vieții m-au dus în acea stare, la acea gândire. Nu am putut să-mi expun viața în totalitale. În urmă cu 20 de minute am vrut să-mi fac bagajul și să fug. Am vrut să fug cât de departe pot și să nu ies multe zile din casă. Însă m-am hotărât să citesc mesajele, cele frumoase și cele urâte. Nu m-am prostituat, nu am câștigat bani din asta. Au fost două săptămâni în acea perioadă, care din punctul de vedere a fostului meu iubit, acele două săptămâni ar fi trebuit să-mi distrugă viața", a mai spus Bianca de la ”Puterea Dragostei” după apariția filmulețelor explicite cu ea în compania unui tânăr.

 

Galerie foto 
Citește și:

Vlăduța Lupău a răbufnit după ce a fost acuzată că minte că are coronavirus: ”Nu caut faimă, am suficientă”

Motivul pentru care George Burcea nu i-a răspuns Vivianei Sposub la "Te iubesc"! Actorul a spus tot adevărul: "Nu mă așteptam..."

Surpriza anului! Ruby, mireasă pentru un alt bărbat! Nu este cu iubitul celebru cu care a fost la Asia Express! Cine este noul ei partener

Bebino a răbufnit! Vrea să își demonstreze nevinovăția! Ce a declarat liderul grupării Sportivilor din arestul la domiciliu: "Nu înseamnă că sunt interlop..."

Cum au fost surprinși Emily Burghelea și iubitul ei, după ce s-au logodit?! Ea stătea deasupra lui și îi făcea...: „Știi că te-am filmat, nu?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies