Bianca de la Puterea Dragostei, despre neîmplinirea ei! A spus ce-și dorește cel mai mult să obțină

Bianca de la Puterea Dragostei a devenit, la doar 20 de ani, celebră datorită emisiunii unde este concurentă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Bianca a mărturisit nu o dată că emisiunea Puterea Dragostei i-a schimbat viața. Dintr-o tânără ce abia terminase liceul, făcuse un curs de make-up, a devenit o vedetă peste noapte. Acum, Bianca este recunsocută pe stradă, are numeroși susținători și spune că vrea să facă un vlog despre make-up, profesia pe care vrea să o urmeze.

Bianca a mărturisit însă că are două regrete. Ambele sunt neîmpliniri ale ei și vrea să se pregătească intens pentru a le…realiza. ”Vreau mult diploma de bac și carnetul de conducere”, a precizat Bianca.

Citeste si: Schimb de mesaje halucinante între Bianca și Bogdan Mocanu la Puterea Dragostei ”Îmi pare rău...” EXCLUSIV

Citeste si: Raluca de la ”Puterea Dragostei” e decisă să se răzbune pe Ricardo și îl târăște prin tribunale! ”Nu îl las să scape” EXCLUSIV

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, în tandrețuri cu o brunetă, după despărțirea de Loredana Chivu! Cine e tânăra

fara descriere

Nu este prima data când tânăra mărturisește că îi pare rău că nu a dat examenul de bacalureat. ”Nu m-am simțit pregătită și nu l-am dat. O să-l dau atunci când mă voi simți pregătită”, a afirmat Bianca în urmă cu ceva timp.

Bianca de la Puterea Dragostei vrea să dea pentru carnetul de condus

Cât despre carnetul de șofer, Bianca este pentru prima data când vorbește. Cele mai multe concurente din casa de la Puterea Dragostei au carnet și mașină și probabil că acestea au convins-o pe Bianca să facă acest pas. În plus, din banii câștigați la Puterea Dragostei, ca lider al casei, și pe care tânăra a mărturisit că i-a pus bine într-un cont, ar putea să-și cumpere și o mașinuță.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate