Bianca de la Puterea dragostei, mărturisirea care îl va șoca pe Livian! ”Asta este teama mea când voi ajunge în țară!”

Bianca, mărturisirea care îl va șoca pe Livian! Concurenta a dezvăluit ce temeri are concurenta de la Puterea dragostei la întoarcerea în țară

Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

Bianca mărturisirea care îl va șoca pe Livian!
Bianca mărturisirea care îl va șoca pe Livian!

Bianca, mărturisirea care îl va șoca pe Livian! De câteva luni bune, Livian și Bianca de la Puterea Dragostei s-au despărțit, în ciuda faptului că, luni bune, au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din emisiune. În timp însă, au mai existat apropieri, iar fanii lor chiar cred că o împăcare între ei nu ar fi imposibilă, mai ales, acum, că se apropie finala sezonului 2.

Bianca mărturisirea care îl va șoca pe Livian!
Bianca mărturisirea care îl va șoca pe Livian!
Bianca, mărturisirea care îl va șoca pe Livian! Ce decizie a luat

Livian și-a motivat decizia de a se despărți de Bianca, spunând că totul are legătură cu familia lui și nicidecum cu criticile că pe el l-ar interesa partea financiară mai mult decât iubirea.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, cadou special pentru Bianca, de ziua ei: „Vreau să îi ofer cea mai frumoasă zi din viața ei”

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, îngrijorată! Ce se întâmplă cu părinții ei cu noua explozie de COVID?! Mama ei i-a spus totul!

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei are o nouă iubită. Primele imagini cu ea

"Foarte mulți ați zis că eu și Bianca rămân în emisiune pentru bani. Chiar și eu am zis asta la un moment dat, doar ca să vă închid gura. Dar în adâncul sufletului meu, încă din septembrie, am zis așa: eu în clipa în care mă hotărăsc să părăsesc emisiunea împreună cu Bianca, ies cu ea. Ei bine, afară...știți că tata e împotriva relației. Nu e foarte important, dar contează și asta.

Eu am gândit așa: Dacă vreau să am ceva cu Bianca e împotriva părinților mei. Și am zis să iau perioada asta în care am petrecut-o în casă ca o perioadă de probă pentru Bianca”, se destăinuia Livian, care, apoi, de-a lungul vremii, nu avea însă să de dezlipească de fosta lui iubită.

Bianca mărturisirea care îl va șoca pe Livian!
Bianca mărturisirea care îl va șoca pe Livian!

Bianca a vorbit despre ce își dorește să facă la ieșirea din casa Puterea dragostei. ”D acă noi doi vom locui împreună”  

Bianca, mărturisirea care îl va șoca pe Livian! Cu toate acestea, frumoasa femeie nu se dă bătută, și încă speră că poate întoarce situația, să fie una favorabilă pentru ea. Bianca speră să plece din emisiune de mână cu Livian și, dacă s-ar putea, să locuiască și împreună. Este optimistă, dar, în suflet, are și temeri, chiar majore. În premieră pentru WOWbiz.ro, ea avea să fie sinceră și să spună ce simte cu adevărat. ”Asta este teama mea, atunci când ajung în țară. Pot să stau o săptămâna-două, dar mai mult nu aș rezista fără el, și aș face tot posibilul să fiu cât mai aproape de Livian. Eu mi-am propus ceva... dacă nu o să concretizăm ceva în casă, am să forțez un pic lucrurile! O să vreau să îi arăt cum sunt eu afară, fiindcă știu că sunt așa cum își dorește el! Totdeauna, mi-am dat seama că sunt genul acela de femeie pe care îl vrea el, dar trebuie să fie sigur de asta. Și dacă noi doi vom locui împreună, Livian o să vadă cum sunt eu că persoană, și o să mă iubească mai mult. Cu siguranță, o să aibă încredere în mine. Noi suntem un tot!”, a declarat Bianca pentru WOWbiz.ro!

Bianca mărturisirea care îl va șoca pe Livian!
Bianca mărturisirea care îl va șoca pe Livian!

Bianca, mărturisirea care îl va șoca pe Livian! Ce a deranjat-o în casa Puterea dragostei în ultima vreme

Bianca, mărturisirea care îl va șoca pe Livian!  Pe de altă parte însă, există lucruri în casa Puterea dragostei care o deranjează. Apropierea bărbatului de Ramona, de pildă, i-a dat, o vreme, mari dureri de cap și a făcut ca îndoiala să încolțească în sufletul ei. ”În principiu, eu aș ierta un act de infidelitate, aș ierta, dar nu în fața mea. Nu…nu pot să fiu tratată chiar așa. Nu pot să văd în fața mea cum îți petreci timpul cu altă femeie. Înțeleg că se întâmplă o dată, te duci cu băieții, din distracție, din nevoie, înțeleg lucrul acesta, că bărbații se duc și din nevoie cu alte persoane, dar să nu se afle nimic…Aceasta este părerea mea și modul meu de a vedea lucrurile. ȘI DA, m-a deranjat apropierea de Ramona, mai ales că s-a produs și în fața mea. Îmi face mult rău... chiar în perioada aceea, când ei vorbeau, aveam foarte multe coșmaruri, aveam momente când mă trezeam noaptea transpirată și adormeam foarte greu. Adică…îmi făceam foarte mult rău indus…Direct, încercam să nu mă intereseze, dar subconștientul meu funcționa și era lovit, era rănit. Mi-a fost greu, dar, acum, după câteva filmări, un pic s-au mai liniștit lucrurile, sunt și eu mai liniștită, am preferat să nu văd, să nu mă mai uit. Asta e, am încercat să trec peste”, a declarat Bianca Comănici pentru WOWbiz.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Nelson Mondialu o umilește pe Bianca de la Puterea Dragostei, în plină stradă! Ce a spus tatăl lui Livian: „Ca să-și șteargă trecutul…”

Nelson Mondialu îi vrea pe Livian și Daiana împreună. Anunț ȘOC: „Să vină cu ea acasă. E cea mai...”

Livian de la Puterea Dragostei, dezvăluiri emoționante despre arestarea tatălui său, Nelson Mondialu. Cum a primit vestea

Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte: „Am încercat să strig...”

Veste cumplită despre Gabriela CRISTEA! Anunțul momentului despre celebra prezentatoare TV. ESTE ȘOC TOTAL

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Budinca lui Noe. Cum se prepară cel mai vechi desert din lume

Livian de la Puterea Dragostei, dezvăluiri emoționante despre arestarea tatălui său, Nelson Mondialu. Cum a primit vestea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies