Bianca de la Puterea Dragostei n-a vrut să se sărute cu Alexandru! Ce le-a spus fetelor când s-a întors din camera roșie

Bianca de la Puterea Dragostei n-a vrut să se lase sărutată de Alexandru, noul concurent de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Bianca de la Puterea Dragostei a fost chemată în camera roșie de către cel mai nou concurent din emisiune, Alexandru. După ce au stat de vorbă preț de câteva minute, Alexandu și Bianca au fost nevoiți să-și spună la revedere și să se întoarcă fiecare în casa sa. 

fara descriere

Alexandru a vrut s-o sărute, Bianca n-a stat!

Alexandru și-a încercat norocul și a vrut s-o sărute pe Bianca. Ea s-a tras imediat.

La întoarcerea în casa fetelor, concurentele au întrebat-o pe Bianca ce s-a întâmplat, de ce este atât de speriată! Ea era încă șocată de ce se întâmplase în camera roșie.

"Te-ai pupat cu el?", au vrut să știe fetele!

Citeste si: EXCLUSIV! Simina e istorie! Jador s-a cuplat cu altă bombă sexy de la Puterea Dragostei! Vezi imaginile incredibile cu cei doi "porumbei"!

Citeste si: Topul celor mai iubite fete de la Puterea Dragostei în funcţie de numărul de urmăritori de pe conturile oficiale de insta! Cine crezi că este pe primul loc?

Citeste si: Maneaua Puterea Dragostei care a înnebunit toți fanii emisiunii! Nyno a făcut o piesă despre toți concurenții din casă

 

"A vrut să mă sărute! Nu l-am lăsat! Doamne, ce m-am speriat!", a răspuns Bianca și a arătat ce s-a întâmplat între ea și Alexandru.

Și Alexandru a fost luat la întrebări de colegii lui. "Nu am sărutat-o! N-a vrut! Am încercat, dar nu a vrut! Am zis ok, te pup pe obraz atunci!", a explicat el.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate