Bianca de la Puterea Dragostei, sosia lui Nefes din ”Lacrimi la Marea Neagră” Reacția șocantă a lui Livian când a văzut asemănarea dintre cele două

Nefes, eroina din noul serial difuzat de la Kanal D, ”Lacrimi la Marea Neagră”, are o sosie în România. Fanii au sesizat asemănarea actriței cu Bianca de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Irem Helvacioglu, actrița care o interpretează pe Nefes în ”Lacrimi la Marea Neagră” seamănă izbitor cu Bianca de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Frumoasă, cu ochii verzi și cu o constituție firavă, așa pare a fi actrița din serialul turcesc, așa este și Bianca din emisiunea Puterea Dragostei. Cele două au în comun și altceva în afara aspectului fizic asemănător. Irem Helvacioglu a devenit cunoscută la  20 de ani, când a primit primul său rol, în serialul polițist "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi". Bianca a devenit vedetă la Puterea Dragostei și a câștigat primul sezon al show-ului tot la 20 de ani.

fara descriere

Citeste si: İrem Helvacıoğlu, eroina serialului "Lacrimi la Marea Neagra": “M-a emotionat profund suferinta personajului meu!”

Citeste si: Imagini în exclusivitate din Turcia, din casa unde se filmează “Lacrimi la Marea Neagră”

Citeste si: İrem Helvacıoğlu, Nefes, din serialul “Lacrimi la Marea Neagră”, din spital … la actorie

Irem Helvacıoğlu, interpreta rolului principal feminin, Nefes Zorlu din ”Lacrimi la Marea Neagră”, a reușit de la primele episoade să fure inimile românilor.

Bianca de la Puterea Dragostei are o relație cu Livian, fiul cunosctului personaj monden Nelson Mondialu.

Vezi pe kfetele.ro ce spune Livian, iubitul Biancăi de la Puterea Dragostei despre asemănarea dintre cele două

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate