Bianca de la Puterea Dragostei spune adevărul despre relația cu Bogdan Mocanu! E îndrăgostită de el?

Bianca de la Puterea Dragostei a fost eliminată în gala de sâmbătă în urma voturilor băieților, însă speră să se întoarcă în casă, adusă de voturile telespectatorilor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

De când a început sezonul 2 de la Puterea Dragostei, Bianca a tot încercat să se apropie de Bogdan Mocanu, iar acum după ce a fost eliminată din emisiune, tânăra a confirmat acest lucru.

”La sfârșitul sezonului 1 am spus că-mi place de Bogdan. Am repetat și în sezonul 2. Bogdan nu mi-a prea demonstrat nimic, însă eu nu renunț. Aș fi putut să încerc să cunosc un alt băiat din casă, dar nu am vrut acest lucru. Vreau să încerc să-l cunosc pe el. S-a văzut că îmi place de Bogdan, deci nu am de ce să mint. Dacă voi intra din nou în casă, o să las lucrurile să decurgă natural”, a mărturisit Bianca despre Bogdan Mocanu.

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei are deja un băiat preferat în sezonul 2! ”Este educat și respectuos”

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: "Rușinică mare!" Cum a fost surprinsă o concurentă de la Puterea Dragostei în timp ce camerele erau asupra ei: "O luase mâncărimea"

Citeste si: Filmare video! Scandal monstru între concurentele de la Puterea Dragostei, în backstage! De la ce a pornit totul

 

Bianca a spus că deși îl place pe Bogdan, pe care îl consideră prieten, nu este îndrăgostită de el. ”Nu sunt îndrăgostită de Bogdan Mocanu, îmi place însă de el”, a spus Bianca.

Puterea Dragostei. Bianca îl place pe Bogdan Mocanu. Ce spune Jador?

De altfel, în casa de la Puterea Dragostei mai mulți concurenți au sesizat faptul că Bianca este atrasă de Bogdan. Unul dintre ei este Rusu, care i-a mărtusit acest lucru lui Jador. Iar replica acestui a fost: ”Îi place de Bogdan Mocanu, dar el nu o să fie cu ea. Bogdan nu o să se combine niciodată cu ea. I se pare frumoasă deșteaptă, dar o vede ca pe o soră. Cea mai deșteaptă fată de până acum de la Puterea Dragostei este Bianca”, i-a spus Jador lui Rusu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cuplu-bombă la Puterea Dragostei?! Cu cine l-au "combinat" fanii pe Bogdan Mocanu. La asta nu te așteptai

Bianca a părăsit Puterea Dragostei sezon 2

Super-alimentul care poate fi consumat fără limită! Nu îngrașă și are beneficii uluitoare pentru organismul nostru

Mariana de la Puterea Dragostei, în lacrimi! Concurenta nu mai suportă reproșurile colegilor care îi spun mereu să tacă

Ligi de la Puterea Dragostei crede că toți băieții din casă o plac: „Am intuiție foarte bună”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies