Bianca, din nou în brațele lui Alex la Puterea Dragostei! S-a aruncat pe el cum a intrat în casa băieților!

Bianca nu renunță sub nicio formă la Alex Bobicioiu. După ce i-a mărturisit în Gala Puterea Dragostei de sâmbătă că își dorește să se împace cu el, acum i-a sărit în brațe.

Autor: A.I.

In articol:

Cum a intrat în casa băieților, Bianca i s-a aruncat în brațe lui Alex Bobicioiu. Ulterior, a stat pe picioarele lui și l-a ținut de după gât.

Alex Bobicioiu i-a mărturisit Biancăi în Gala Puterea Dragostei de sâmbătă cât de mult a suferit din pricina poveștii acesteia cu Alex Oianu.

"M-a durut că te-ai combinat cu Alex Oianu și știi foarte bine că am avut sentimente pentru tine", i-a spus Alex Bobicioiu Biancăi. "M-ai vândut", a adăugat el.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

"Cu ce ți-am greșit? Că te-am vândut, ok, îmi pare rău", a spus Bianca. "Ce încredere să am în tine?", a întrebat-o Alex Bobicioiu pe Bianca. Ea i-a mărturisit că vrea să aibă din nou o relație cu el. "Experiența cu Oianu m-a ajutat să îmi dau seama cum ești tu", i-a mai spus Bianca lui Alex Bobicioiu. 

”M-am simțit folosit, nu iubit”

La prima lui intrare în casa Puterea Dragostei, Alex Bobicioiu și Bianca au format un cuplu frumos.

Din păcate, după două săptămâni în care au avut sentimente intense unul pentru celălalt, totul s-a rupt brusc. Imediat ce bărbatul a fost eliminat din show, tânăra s-a reorientat amoros spre Alex Oianu, un alt concurent din casă.

De altfel, în premieră pentru WOWbiz.ro, Alex a spus cu exactitate cum s-a produs separarea neașteptată, cel puțin din partea lui.  ”S-a terminat povestea! Așa a fost să fie! Nu mai suntem împreună.

Am stat apropiați cât am fost în casă. După ce am ieșit, ne-am dat seama că nu ne mai înțelegem și am luat hotărîrea de a rămâne doar prieteni. Ea a decis! Atunci am realizat cu adevărat ce s-a întâmplat în emisiune. Am văzut că nu a ținut la mine, că i s-au dus imediat sentimentele. Poate e influențată de alții, poate nu… Cert este că Bianca e o persoană bună, dar s-a dus iubirea ei pentru mine. Nici măcar nu pot să o judec, în condițiile în care i s-au și aprins călcâiele pentru un alt bărbat”, a spus fostul concurent pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Roxana de la Puterea dragostei va lua foc! Cum s-a pozat Bogdan Mocanu cu fosta iubită a lui Andy

"Din iubire te-a votat Bianca"! Mocanu i-a făcut o dezvăluire-șoc lui Ricardo la Puterea Dragostei

Deea de la Puterea Dragostei aruncă bomba despre Bogdan Mocanu ”S-a supărat atât de tare pe Bianca...”

Jador de la „Puterea dragostei” are o iubită ACASĂ: „Fac asta doar de show...”

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Prognoza pentru următoarele ore. Vremea rea se menține în weekend

Deea de la Puterea Dragostei aruncă bomba despre Bogdan Mocanu ”S-a supărat atât de tare pe Bianca...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies