Bianca Dragusanu: 7 trepte pentru o relatie perfecta

Bianca Dragusanu a citit un interviu, iar concluziile le-a impartasit cu spectatorii, concurentii si telespectatorii de la Te vreau langa mine.

Autor: R.L.

Astazi nu e zi de post, corect? Dar putem sa o dam in invataturi mistice. Am citit un interviu extraordinar de interesant cu un psihologo-terapeuto-neurologo- teolog. Foarte tare omul, foarte inteligent. Exista vreo 7 trepte pe care fiecare barbat si fiecare femeie trebuie sa le urce impreuna catre o relatie fericita.

1. Sa comunici cu partenerul. Chiar daca pare banal, e cale lunga de la teorie la practica.

2. Implineste nevoile fizice ale partenerului tau. Chiar Biserica spune asta. Inclusiv postul se tine cu acordul ambilor parteneri.

3. Sa implinesti nevoile emotionale ale partenerului tau. Nu e nimic iesit din comun. La fel, trebuie sa fie amandoi de acord.

Voi, cand sunteti abia treziti din somn sau obositi sau raciti sau alintati, voi nu cersiti atentie?

4. Sa apreciezi partenerul pentru ce face, ce este, cum te trateaza, pentru ceea ce face pentru tine, pentru cum alege sa traiasca viata de cuplu alaturi de tine.

5. E important sa ii accepti nevoile spirituale ale partenerului tau! sa fii alaturi de omul tau. E simplu: daca nu esti tu, o sa fie altcineva.

6. Trebuie sa ii accepti si pasiunile, oricat de absurde ti s-ar parea tie.

7. Iertarea. Toti gresim, nu suntem perfecti. Este foarte adevarat ca iubirea inseamna iertare. Dar as mai face o completare personala: Inseamna greseli de mari, de inutile si de gratuite incat cateodata nici cel care face prostia nu stie de ce a facut-o. Deci sa ierte cine poate!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies