Bianca Drăguşanu a făcut o declaraţie bombă: "E imposibil să am vreo rivală!" Ce a spus despre noua iubita a lui Victor Slav

Bianca Drăguşanu a fost invitată într-o emisiune de televiziune şi a vorbit despre relaţia ei cu Victor, dar şi despre ce se va întâmpla atunci când prezentatorul de la "Vulturii de noapte" va intra intr-o nouă relaţie.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
 
Întrebată dacă ar fi de acord că Victor să îşi facă o noua relaţie, Bianca Drăguşanu a spus fără ezitare că i se pare perfect normal că fostul ei soţ să îşi refacă viaţă. 
 
"Da, bineînţeles, mi se pare normal. Fiecare om are dreptul să fie fericit şi cu siguranţă va face alegerea corectă şi femeia care îi va fi alături în următoarea perioada a vieţii va fi o femeie deosebită pentru că el este un om deosebit şi el ştie ce alegeri să facă. Eu am încredere în el", a spus ea. 
 
Întrebată dacă o nouă iubită în viaţa lui Victor va afecta relaţia prezentatorului cu fetiţa lor, Bianca a precizat că nu îi va interzice niciodată să o vadă pe Sofia Natalia. 
 
"Eu sunt o femeie matură, cu toate ţiglele pe casă. Nu sunt o nebună de-aia. Este tatăl copilului meu. Poate să vină să ia copilul, să se ducă în vacanţă", a spus Bianca Drăguşanu.
 
Tot ea a subliniat şi faptul că nu este de părere că viitoarea iubita a lui Victor va fi rivala ei, întrucat povestea de iubire dintre ea şi tatăl fetiţei s-a terminat definitiv.  
 
"Să le dea Dumnezeu sănătate, eu consider că nu am nicio rivală. Nu mă pot compară cu cineva care nici măcar nu îi cunosc numele. Despre ce vorbim? Eu sunt eu, restul nu mă interesează. Eu nu am rivale. Dacă ele mă consideră pe mine rivală lor, este fix problema lor. Eu nu am rivală. Victor este un bărbat extraordinar, care are dreptul să fie fericit şi care, cu siguranţă, va face o alegere foarte bună.
 
Îi doresc să fie fericit, pe mine nu mă interesează viaţă nimănui. Mi se pare aiurea să vorbesc aşa despre nişte persoane care nici nu ştiu că există. Rivală cu cine? Zici 'rivală' cuiva care concurează cu ţine pentru ceva. Eu nu mai concurez pentru inima lui Victor cu nimeni. Este imposibil să am vreo rivală", a adaugat Bianca Dragusanu. 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate