Vedete

Bianca Dragusanu a facut un anunt-soc: "Doar doua saptamani! Atat"

Bianca Dragusanu si Te vreau langa mine s-au mutat in casa noua! Odata cu asta, blondina a anuntat si noi reguli in emisiune!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Bianca Dragusanu a facut un anunt-soc: "Doar doua saptamani! Atat"icon photo
"Bine v-am gasit in casa noua! Ce frumos e aici! Avem cel mai frumos studio pe care ni l-am fi dorit vreodata. Verde, speranta. Speranta asta ca va veti indragosti, ca va veti muta impreuna, va casatoriti, faceti copii, traiti fericiti pana la batranete. Totul plecand de la paravanul Te vreau langa mine!

 


Si, odata cu Sarbatorile care au trecut, s-a terminat cu bunavointa mea. Cine nu se insoara il dam noi afara. Vorbesc foarte serios. Va mai dau doar cate doua saptamani de sedere la noi in emisiune. Atat in platou, cat si in casa. Mi se pare trist sa iti irosesti viata langa o persoana pe care nu o iubesti! A venit momentul sa dam o sansa si altora", a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine. 

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune