Bianca Drăguşanu a fost ameninţată cu bătaia: „Mi-era frică să ies pe stradă”

Fanii vedetei au aflat că Bianca Drăguşanu a fost ameninţată cu bătaia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nu mai e un secret că Bianca Drăguşanu a fost ameninţată cu bătaia. Întrebată cum face faţă criticilor de pe paginile de socializare, Bianca a dezvăluit, pentru revista Taifasuri: “Eu le-am luat pe toate în primire. Am trecut multe furtuni, dar am căzut în picioare și din toate am învățat câte ceva. Să faci rău e foarte ușor. Dar dacă îți păstrezi atitudinea pozitivă și răspunzi la rău cu bine, cred că se poate schimba radical situația în favoarea amândurora”.

Citeste si: Legătura incredibilă dintre Alex Bodi şi Mario Fresh! Iubitul Biancăi Drăguşanu i-a  împrumutat cântăreţului limuzina de 400.000 de euro pentru un videoclip!

Citeste si: Veste teribilă! Iarna vine cu cel mai prost anunț. Alertă la Palatul Victoria - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Alex Bodi vrea să cumpere o echipă de fotbal din Turcia! La negocieri a participat și Bianca dar și o vedetă de la Fenerbahce! Informația, dezvăluită de presa turcă EXCLUSIV

Citeste si: Cum o alintă Alex Bodi pe Bianca Drăguşanu:  “Tigroaica mea sexy!”

Bianca Drăguşanu a fost ameninţată cu bătaia: "Am început să schimb foaia" 

“De foarte multe ori și eu am răspuns la rău cu rău, dar mi-am dat seama că nu este o energie pe care mi-o doresc și am început să schimb foaia. Când cineva mă critică îi spun „mulțumesc frumos, dar tu te-ai privit în oglindă înainte să spui asta?” sau „crezi că e bine să faci asta?”. Încerc să dau un sfat și funcționează. De multe ori vine înapoi răspunsul „îmi pare rău, da, ai dreptate, te-am judecat după aparențe”, a mai spus Bianca. (vezi cum au apărut pozele Biancăi pe un site de escorte din Paris)

Bianca Drăguşanu a fost ameninţată cu bătaia: "Acum nu mă mai sperie nimic" 

E clar că Bianca Drăguşanu a fost ameninţată cu bătaia. Chestionată dacă a primit vreodată ameninţări, ea a mărturisit: “Da, și reale chiar! Mi-era frică să ies pe stradă. Nu știam că se poate face ceva în momentul acela pe cale legală. Acum nu mă mai sperie nimic, mi-e frică doar de Dumnezeu. Acum am o superputere... sunt mamă. Am observat că mămicile sunt un soi de superfemei!”.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Horoscop 25 noiembrie. O zodie este trădată azi: Nu te lua după bârfe

Cel mai crocant pui Shanghai. Rețeta rapidă. E delicios și se prepară în doar câteva minute

Bianca Drăgușanu, declarații despre relația cu Alex Bodi: "Știi ce e frumos la noi! Semănăm foarte tare"

Bianca Drăgușanu are o boală incurabilă: „Sufăr foarte mult”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies