Bianca Dragusanu a oferit faza sfarsitului de an! Si-a parcat masina prost si a blocat-o un autobuz. Diva a stat 10 minute in frig pentru ca nu putea sa mai urce la volan! A facut deliciul calatorilor! VIDEO EXCLUSIV

Bianca a stat in frig 10 minune, noroc cu geaca de 1.000 de euro. ##VIDEO502166##

Distribuie pe:

Autor: Adi Voicu

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Parca ne era dor ca Bianca Dragusanu, sa mai faca si ea cate o trasnaie. Mai ales ca in ultimul timp, de cand a devenit mamica, diva este foarte serioasa si schimbata. Zilele trecute insa, vedeta tv ne-a amintit de Bianca aceea simpatica si cu capul in nori. (Vezi imagini cu Bianca intr-o rochie sexy, in care a aratat prea mult)

Femeia a mers cu treaba prin oras si si-a lasat bolidul parcat jumatate in strada. Cand s-a intors la masina, Bianca a avut parte de o supriza. Pentru ca traficul era infernal si era blocaj, iar masina divei era jumatate pe partea carosabila, proaspata mamica nu a mai putut sa se urce la volan si sa plece. Bianca a trebuit sa astepte in frig peste 10 minunte, pana cand autobuzul RATB s-a miscat din loc, spre amuzamentul pasagerilor din mijlocul de transport. Norocul ei a fost insa geaca de pe ea, din blana naturala, ce costa 1.000 de euro.

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate