Bianca Drăgușanu a primit un alt buchet imens de trandafiri de la Alex Bodi? Reacția ei spune tot!

Relația amoroasă dintre Bianca Drăgușanu este una foarte complicată, plină cu despărțiri și împăcări. Afaceristul încă se gândește la fosta lui soție?

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Bianca a primit un buchet imens de trandafiri de la Alex Bodi?


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să pună capăt din nou relației lor. Și-au mai dat încă o șansă, dar lucrurile dintre ei nu au funcționat. Afaceristul, deși este într-o relație cu rusoaica Daria Radionova, dă semne că se gândește în continuare la fosta lui soție.

După ce pe 1 iunie, Bianca Drăgușanu a ars un buchet de trandafiri, fanii s-au gândit imediat că a fost primit de la Alex Bodi. Diva s-a filmat în timp ce dădea foc bilețelului și apoi florilor, iar apoi a scris „the end (n.r. - sfârșitul)” în dreptul imaginilor, ceea ce a întărit convingerea fanilor că expeditorul era chiar fostul ei soț.

Citeste si: Criminalul care a incendiat o copilă de 17 ani, mesaj de adio cu o zi înainte de tragedie

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Primele imagini de la locuința tinerei de 17 ani arsă de criminalul în serie eliberat condiționat! Vecinii sunt îngroziți

Citeste si: Cobra Tate, reținut pentru trafic de droguri și omor. Primele declarații despre scandal: „Vând mici, asta fac”

Se pare că Bianca a primit din nou un buchet imens de trandafiri de la „admiratorul ei secret”. Vineri, 12 iunie, vedeta a ajuns la mare pentru a petrece un weekend relaxant cu prietenele ei. Admiratorul blondinei a știu exact unde este cazată și i-a trimis un buchet imens de trandafiri roșii, alături de bilet cu mesajul: ”Apusul e întotdeana magic cu tine”. Bianca n-a fost deloc impresionată la vederea buchetului uriaș. ”Hmm, impresionant...”, a răspuns Bianca, pe un ton ironic.

Bianca a primit un buchet imens de trandafiri de la Alex Bodi?

Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a primit flori de la el: „Nu știe ce să mai facă pentru atenție”

Nu a durat mult până când cei care au urmărit îndeaproape povestea de dragoste plină de năbădăi dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au contactat-o și pe Daria Radionova, actuala iubită a afaceristului, pentru a afla și părerea ei. „Știi ca Alex ii trimite flori Biancăi? Nu e o situație urâta pentru tine? Crezi ca meriți?”, a întrebat-o un urmăritor pe Daria Radionova printr-un mesaj publicat pe pagina ei de Instagram.

„🤣🤣🤣 He didn’t send her flowers. She doesn’t know what else to do to get our attention ☺️😜 (n.r. - El nu i-a trimis flori. Ea nu știe ce să mai facă pentru a primi atenție din partea noastră)”, a răspuns Daria Radionova, infirmând că Alex Bodi i-ar fi trimis flori fostei lui soții, Bianca Drăgușanu. (Citeste si: Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Victor Slav după despărțirea de Alex Bodi?! Cum s-a dat de gol)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate