Bianca Drăgușanu a spus tot adevărul despre scandalurile cu Alex Bodi! E vorba de alte femei: „Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au vorbit despre motivele care îi fac să se certe și cum au ajuns la un pas de divorț.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost invitați într-o emisiune de televiziune. Acolo, au vorbit despre scandalurile dintre ei și motivele care au dus la aceste certuri. Deși el a asigurat-o că este singura femeie pe care o iubește, între ei apar tot felul de discuții aprinse.

„El mă împinge să fac aşa. Sunt circumstanţe în care eu am văzut nişte lucruri care mi s-au ascuns şi m-au rănit foarte tare. Am vorbit foarte punctual, dar există ceva care apare în mod frecvent.

L-am întrebat dacă sunt eu singura femeie pe care o iubeşte şi el a spus da. Ok, dar atunci de ce ajungem la aceleaşi discuţii? Dacă anumiţi factori ar dispărea din relaţia noastră şi anumite strategii şi o anumită atitudine, probabil noi nu am fi ajuns la ieşirile astea nervoase pe care le avem amândoi.

Nu este neapărat vorba de femei din viaţa lui. Ideea este că dacă el nu mi-ar da motive să fac chestiile astea şi să-mi ies din pepeni, nu aş ieşi. Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii în care a apărut alături de soțul ei, Alex Bodi.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la un pas de moarte: „Am căzut în gol. Norocul nostru a fost că...”

fara descriere

Ce a spus Alex Bodi despre certurile cu Bianca Drăgușanu

„Eu am tot repetat și deja devine o obișnuiță că suntem două firi vulcanice, dar nu ne mai putem ascunde în spatele afirmației acesteia. (…). Eu ca bărbat i-am dat ei unele motive să fie geloasă, dar nici nu putem trăi pe chestiile din trecut. La noi nu sunt chestii fizice care se întâmplă, sunt chestii pe anumite discuții (…) dintr-o vorbă, dintr-un mesaj, se duce…

Ea e impulsivă, eu la fel. De la un mesaj, imediat: „Dă-mi să văd!”/„Nu vreau” de aici pornește totul. Până la violențe sunt multe”, a dezvăluit Alex Bodi, despre certurile cu Bianca Drăgușanu.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate