Bianca Drăguşanu are pile mari la Moş Crăciun. Uite ce cadouri de peste 30.000 de euro a primit de la Moş Crăciun. Costa cât o garsonieră. FOTO!

Bianca Drăguşanu, cadouri extrem de scumpe de la Moş Crăciun. Uite ce a primit vedeta.

Autor: Lili Lascar

Nu suntem noi în măsură să spunem dacă Bianca Drăguşanu a fost cuminte sau nu, dar cu siguranţă Moş Crăciun o simpatizează.

 

Frumoasa blondă a primit un cadou de invidiat, un obiect de lux la care poate mulţi visează, dar pe care puţini şi-l permit.

Fosta prezentatoare tv a găsit sub brad un ceas care aparţine unui brand exclusivist, darul respectiv făcând-o să radieze de fericire.

Bianca îşi dorea de ceva timp această bijuterie care costă mai bine de 20.000 de euro.

Citeste si: Catalin Botezatu, dezvaluiri ULUITOARE despre Bianca Dragusanu. Vezi ce barbati a refuzat frumoasa vedeta. O sa-ti schimbi total parerea despre ea. "Ar fi dat orice..." VIDEO EXCLUSIV!

În plus, blonda se poate lăuda cu o geantă de designer nou-nouţă, dar şi cu o pereche de cizme de 1500 de euro, tot de la "Moş Crăciun".

Bianca Drăguşanu, cadou extrem de scump de la Moş Crăciun. Micuţa Sofia a fost, şi ea, răsfăţată cu multe daruri

Ei bine, chiar dacă partea materială a Sărbătorilor a încântat-o pe protagonista noastră, tot planul sentimental a fost cel mai important.

Bianca a urmărit-o pe fiica ei în timp ce fetiţa a deschis cadourile şi s-a bucurat mai tare decât micuţa de fiecare moment special. 

În plus, vedeta şi Victor Slav au petrecut şi câteva ore împreună, cu cea mică, ştiind cât de important este pentru un copil să fie, mai ales în această perioadă, cu ambii părinţi.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies