Bianca Drăgușanu are probleme financiare. Pandemia de coronavirus a dus-o în pragul falimentului. Ce a ajuns să facă pentru a-și câștiga existența?

Problemele se țin lanț de Bianca Drăgușanu după despărțirea de Alex Bodi. Se pare că vedeta are probleme financiare serioase.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Problemele se țin lanț de Bianca DRăgușanu după despărțirea de Alex Bodi.


In articol:

Bianca Drăgușanu nu o duce prea bine în ultima perioadă. Dacă despărțirea de Alex Bodi i-a dat viața peste cap, se pare că asta nu e singura problemă cu care se confruntă vedeta. Pe lângă dezamăgirile pe plan sentimental, blondina nu mai are noroc nici pe plan financiar. Aparent, Bianca se află în pragul falimentului. 

Bianca Drăgușanu, la un pas de faliment

Pandemia de coronavirus a afectat nenumărate vedete din punct de vedere financiar, iar Bianca Drăgușanu nu pare să fie excepția. Potrivit unor surse din apropierea vedetei, aceasta nu mai produce în ultimele luni nici măcar jumătate din banii pe care îi încasa înainte de izbucnirea epidemiei în România. 

Atelierul de croitorie al Biancăi Drăgușanu a fost închis în toate aceste luni. Pe lângă asta, vedeta nu a mai avut niciun eveniment din cauza restricțiilor impuse de autorități, iar contractele de imagine aproape că nu mai există. Și dacă până acum blondina nu și-a făcut griji în ceea ce privesc banii, iar asta pentru că se simțea în siguranță datorită situației financiare a lui Alex Bodi, acum afaceristul nu mai este lângă ea, iar Bianca se află în situația în care nu mai are bani să își cumpere materiale pentru noua colecție. 

fara descriere

„Nu ați văzut că nu mai promovează nimic în online înafară de extensii si produsele acelea de înfrumusețare care sunt implicate într-un scandal mostruos? În rest, nu prea mai e căutată de nimeni pentru că nu mai prezintă credibilitate, iar scandalurile în care a fost implicată au contribuit și ele.

Acum e pe locul 8-9 în topul influencerilor. Nici nu prea mai există. Ea încearcă să pozeze într-o femeie independentă financiar, însă ce femeie care este așa își vinde gențile pe instagram? Nici cu atelierul nu îi mai merge deloc. Niciodată nu i-a mers strălucit, ăsta este adevărul, dar acum chiar este în gaură mare”, a spus o sursă din apropierea vedetei, scrie Playtech.

fara descriere

Citeste si: Scene de groază în fața unui copil. O femeie și-a ucis prietenul cu bestialitate, iar ce a urmat întrece imaginația

Citeste si: Puterea dragostei 5 iunie. Schimb de replici dure între Berna și Ligi: „Ești obsedată de Jador!”

Citeste si: Asta le întrece pe toate. Ce a putut să spună Viorel Stegaru în direct, după ce s-a angajat. Mirela Vaida a luat foc când l-a auzit

Ultimul an a fost a fost extrem de greu pentru fosta iubită a lui Bodi. S-a mărtitat, s-a despărțit, a divorțat, s-a împăcat și acum s-a despărțit din nou de bărbatul alături de care credea că își va petrece restul vieții. Și de parcă asta nu a fost de ajuns, vedeta a mai și încasat bătăi din partea afaceristului, după cum a recunoscut chiar ea în repetate rânduri.

Chiar Alex Bodi a recunoscut la o emisiune televizată că fosta lui iubită ar fi încercat să se sinucidă, luând un pumn de pastile.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate