Bianca Dragusanu, cele mai importante trei secrete: "Fiecare plan al nostru..."

Baianca Dragusanu a tinut sa impartaseasca cu toata lumea cateva dintre lucrurile care, daca nu sunt spuse, te pot ajuta mult in viata.

Autor: M. B.
 
Bianca Dragusanu a vorbit ieri in emisiunea pe care o prezinta, Te vreau langa mine, despre cateva lucruri pe care oamenii nu trebuie sa le faca niciodata. Mai exact a spus care sunt cele trei secrete pe care nu trebuie sa le impartasesti cu altii. 
 
"Vă voi vorbi despre secrete.
Ele se împart în două categorii, şi anume secretele care nu trebuie spuse niciodată, şi secretele care le poţi împărtăşi cuiva apropiat. Există o perioada destinată destăinuirilor şi altă tăcerii absolute.(...) Vă spun trei situaţii în care nu trebuie sub nicio formă să deschidem guriţa. 
 
Prima! Nu spune nimănui, dar nimănui, despre lucrurile bune pe care le facem partenerului nostru. Nu îi scoate ochii partenerului indiferent de cât de multe sacrificii ai făcut pentru el!
 
Al doilea secret pe care nu trebuie să-l spui niciodată sunt conflictele de acasă. Conflictele de acasă trebuie să rămână acasă, la fel şi viaţa personală. Cu cât vei vorbi mai puţin despre familia ta cu atât ea va fi mai puternică şi mai stabilă.
Nu trebuie să scoţi gunoiul din casă şi să îl arăţi tuturor. 
 
Niciodată, dar niciodată nu spune nimănui despre planurile tale de viitor. Am citit şi eu că înţelepţii spun că nu trebuie să spunem despre ele până ce planurile noastre nu se îndeplinesc. Fiecare plan al nostru este imperfect pentru că are foarte multe puncte slabe", a impartasit Bianca Dragusanu.
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies