Bianca Dragusanu: "Chiar daca nu a rostit vreodata un 'te iubesc'"

Bianca Dragusanu a vorbit in emisiunea de astazi despre prietena ei care i-a cerut sfatul.

Autor: M. B.
 
"Prietena mea iese cu un tip mai introvertit, mai precaut in a-si verbaliza sentimentele, iar ea este cam fiarta, pentru ca nu stie daca el o iubeste sau nu, pentru ca nu prea ii zice. In cazul asta este nevoie de un pic de analiza si am cercetat.
 
Iata cateva semne care iti pot vorbi despre dragostea lui nerostita:
 
1.
'Lasa-ti lucrurile la mine' zice el. Daca iti spune el ca ai putea sa iti lasi periuta de dinti, demachiantul, pijamaua la el acasa, inseamna ca iti petreci adesea noptile la el si faptul ca poti sa iti depozitezi aceste obiecte personale in dulapul lui arata clar ca aveti o relatie serioasa. Deci te iubeste.
 
2. 'Hai sa imi cunosti familia.' De obicei barbatii nu duc o femeie cu care nu au planuri de viitor in casa parinteasca. Stiti ca asa e. Deci te iubeste. 
 
3. 'Nu ai vrea sa vii si tu in seara asta?' Asta este o intrebare ca daca el iese cu prietenii lui si te invita mai mereu si pe tine inseamna ca ii place sa te aiba mereu in preajma.
Ce zici, te iubeste? Eu zic ca da. 
 
4. Nu zice nimic, dar actiunile lui pot vorbi mai mult decat cuvintele. Chiar daca nu a rostit vreodata un 'te iubesc' sau nu a formulat niciuna din invitatiile formulate mai sus, asta nu inseamna ca nu te iubeste. Fii atenta aici. Te priveste intens cand crede ca tu nu esti atenta la el, iti cumpara prajiturica preferata si din cand in cand flori pentru ca stie exact ce iti place.
Fii atenta la cum te trateaza, pentru ca faptele sunt mai importante decat orice cuvant pe care l-ar rosti",
a spus Bianca in cadrul emisiunii pe care o prezinta, "Te vreau langa mine 4ever"
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies