Bianca Dragusanu, declaratii despre relatia toxica: "Daca 2-3 prieteni iti spun ca el poate nu e ce trebuie pentru tine, atunci e clar ca trebuie sa iti faci un plan de evadare"

Bianca Dragusanu si-a sfatuit o prietena ce sa faca daca vrea sa isi dea seama daca este sau nu intr-o relatie care ii face rau.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

"M-am saturat de ploaie, astept sa iasa soarele din nori. Imi zice o colega ca are impresia ca s-a indragostit de cine nu trebuie. Spune: 'Am nervi pe el, in loc sa imi fie bine'. Hai sa vedem ce zic specialistii. 4 semne ca esti in relatia gresita:

1. Simti ca iti pierzi identitatea. Nu spune nimeni sa faci doar ce iti place tie, trebuie sa incerci si ce vrea el. Dar e grav cand ajungi sa faci doar ce vrea el

2. Ti-ai pierdut starea generala de bine. O relatie sanatoasa poate fi plictisitoare, dar asta inseamna si bun, de ce nu? Daca ai dat stabilitatea din viata ta pe ce iti cere partenerul, atunci esti in relatia gresita.

3. Ai inceput sa faci liste pro si contra, despre ce e bine si ce e rau, exista o sansa mare sa ai de-a face cu un partener toxic.

4. Prietenii tai te avertizeaza. Daca 2-3 iti zic ca poate nu e ce trebuie pentru tine, atunci e clar ca trebuie sa iti faci un plan de evadare din aceasta relatie toxica.

Prietena mea avea un mare zambet pe fata si mi-a zis: 'N-am bifat nimic din toate astea, ma duc sa il sun pe iubi si sa ii spun ca il iubesc'", a povestit Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate