Bianca Drăgușanu, dovezile scandalului cu Alex Bodi! Ce a apărut pe contul ei oficial de Instagram

Bianca Drăgușanu, dovezile scandalului cu Alex Bodi! A postat imaginile pe Instagram

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Bianca Drăgușanu a fost luată la bătaie de soțul ei, Alex Bodi, în timpul unei ieșiri la restaurant, în Herăstrău. După un schimb de replici cu Bianca, Bodi s-a enervat și a târât-o afară din local. Apoi, Bianca Drăgușanu a plecat acasă, iar el s-a întors la masă cu prietenii în restaurantul din parcul Herăstrău din Capitală. Citește detaliile scandalului-monstru din parcarea unui celebru restaurant din Herăstrău!

Bianca Drăgușanu, dovezile scandalului cu Alex Bodi!

Cu puțin timp înainte de marele scandal, Bianca Drăgușanu transmitea indicii pe contul său de Instagram. Bianca filmase în restaurant și a adăugat un GIF prin care spunea că are nevoie de spațiu.

În clipul de pe contul ei apare în treacăt și brațul lui Alex Bodi pe care era, se pare, foarte supărată. Într-un alt Instagram Story, tot ea cerea dovezi. "Poză sau nu s-a întâmplat", scrisese Bianca Drăgușanu în clipul filmat chiar în restaurantul în care, câteva minute mai târziu, se certa rău cu soțul ei.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Astăzi, la câteva ore bune de la scandalul din parc, Bianca Drăgușanu și-a reluat activitățile normale, de zi cu zi. Blondina a mers la masaj și a făcut și de acolo câteva stories. Intenționat sau nu, Bianca Drăgușanu și-a filmat picioarele, iar în clip se vede că are răni pe picioare, cel mai probabil dovezile agresiunii de aseară!

În plus, în imaginile făcute publice chiar de ea, se observă că are o vânătaie pe umărul drept și una sub ochiul stâng, în ciuda faptului că a încercat să mascheze acest lucru cu machiaj. 

Ce au surprins camerele în seara scandalului 

Camerele au surprins în care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ieșit din local, vizibil tensionați. Blondina a încercat să se îndepărteze de soțul ei, dar el a tras-o cu forță spre el și au plecat împreună. 

sursa foto: Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate