Bianca Dragusanu, ingenuncheata de CNA! "Asta nu e model! In afara de scandal, mai stie altceva?!" - Restul declaratiei o va face pe Bianca sa urle de nervi! Vezi ce se va intampla cu eventuala ei emisiune!

Reprezentantii trustului Intact au primit ieri o lovitura de gratie in ceea ce priveste rebranduirea postului Antena 2.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereIdeea lor de a-l transforma in Antena Stars s-a naruit, iar "principalul vinovat" este emisiunea Biancai Dragusanu ce urma sa apara la acest post. Ieri a avut loc o sedinta la CNA, iar cei de la Intact sperau ca reprezentantii consiliului sa aprobe grila, dar acest lucru este practic imposibil. "Nu se mai poate. Prodcedurile legale spun ca trebuie sa treaca 30 de zile, dupa care ei sa depuna un nou dosar. Acest dosar va fi analizat in maximum cinci zile si se va stabili daca este complet. Apoi urmeaza discutarea lui in termen de 30 de zile", a spus Narcisa Iorga de la CNA pentru cei de la ziarulring.ro.

Asta inseama ca cel mai devreme, Antena Stars poate lua fiinta in februarie sau martie anul viitor, asta daca grila si dosarul este aprobat.

fara descriereAcest lucru pare greu de crezut in conditiile in care emisiunea Biancai Dragusanu va ramane in grila. "Am primit o sesizare din partea a 25 de ONG-uri care ne cereau o atitudine publica de autoritate in legatura cu imaginea femeii in audiovizual. Postul Antena Stars e bine-venit, pana la urma e un post comercial. Insa libertatea de expresie e supusa unor reguli. Poti face tabloid, dar macar nu te preface ca acesta (Bianca – n.r.) e un model. Ai bunul-simt si fa in asa fel incat asta sa nu fie un model. Poate veni Teo (Trandafir – n.r.) sa faca scoala cu vedetele sau cineva ca ea care in afara de scandal mai face si altceva. Bianca, sau Anca, sau Vasilica poate veni sa defileze pe acolo si sa arate ce minunat e, dar nu ea ca model", a spus si Cristina Trepcea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate