Bianca Drăgușanu, învinețită pe picioare! ”În momentul de față sunt dată cu fond de ten”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are, dar și despre relația cu Alex Bodi! Iată ce spune vedeta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Bianca Drăgușanu a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are în cadrul unui interviu pentru un post de televiziune. Blondina a mărturisit faptul că are probleme cu picioarele.

”Domnul doctor, în urma RMN-ului pe care l-am făcut, mi-a spus că trebuie să fac recuperare ca să nu ajung la operație. Eu am 7 sau 8 operații la tibii. În momentul de față sunt dată cu fond de ten, acum am la stângul. Dacă stau prea mult în picioare, se umflă și se face vânăt. În momentul de față o să încep o terapie cu „PRP” (n.r. terapie cu sânge). Scoate sânge, bagă într-o centrifugă apoi injectează din nou. Și trebuie să am mare grijă la exerciții pe care le fac la sală, pentru că am avut probleme. Pentru că merg mai des la sală, mușchii spatelui, lombarii, s-au format mai bine, mai frumos. N-am voie să alerg, nu am voie cardio. Trebuie să fiu atentă la ce exerciții fac. Nu mai am problema asta de multă vreme, nu am fost niciodată dependentă de insulină. Pentru că am o alimentație corectă și echilibrată, nu a mai fost nevoie să îmi fac insulină”, a spus Bianca Drăgușanu.

fara descriere

De asemenea, vedeta a mai vorbit și despre relația pe care o are alături de Alex Bodi. A spus exact ce a făcut, după ce a fost plecat la Paris!

”A plecat la Paris, după care s-a întors direct la mine. N-am făcut nimic. Eu nu vreau să vorbesc în numele lor”, a mai mărturisit ea.

Cât despre zvonul că și-ar fi cumpărat o pereche de papuci în valoare de 7900 de dolari, Bianca Drăgușanu a mărturisit totul! I-a achiziționat sau nu? Iată răspunsul:

”Nu, nu e adevărat. Și dacă ar fi fost așa, ce vrei să zic, că da? Nu! Eu investesc foarte mulți bani în pantofi pentru că eu port 41 și fiind o femeie înaltă, nu prea găsești decât la branduri. Și atunci, pe ce să dau și eu banii?”, a spus vedeta.

Bianca Drăgușanu: ”Nu vreau să mai vorbesc despre relația cu domnul Bodi”

Discuția a continuat! Reporterul a întrebat-o dacă are un apartament în valoare de un milion de euro!

”Nu este apartamentul meu, este al lui. (n.r. Alex Bodi) Este mai mult de un milion de euro. Dar de ce vorbim despre chestiile astea materiale? Dacă suntem sănătoși, putem să stăm și într-o colibă. Eu stau într-o casă care nu valoarează un milion de euro și sunt fericită. Valorează aproape jumătate, dar e ok. Am și grădină mare și casa mea nu face un milion de euro. Eu muncesc pentru lucrurile mele”, a continuat Bianca Drăgușanu.

Cât despre relația cu Alex Bodi: ”Nu vreau să mai vorbesc despre relația cu domnul Bodi, te rog frumos să îl suni pe el să vorbească el despre relația cu Bianca Drăgușanu. E foarte smart, este un tip foarte flexibil cu care poți vorbi orice, în orice limbă vrei tu: spaniolă, germană, croată, engleză, italiană, țigănește”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate